Experiențe împreună.
You are here:

Doliu în lumea sportului. Pugilistul aflat în comă de patru zile, a încetat din viaţă

Doliu în lumea sportului. Pugilistul aflat în comă de patru zile, a încetat din viaţă

Box

Comentarii

Boxerul american Patrick Day a încetat din viaţă, miercuri, la vârsta de 27 de ani, la Chicago, ca urmare a leziunilor cerebrale traumatice suferite săptămâna trecută la un meci la care a fost făcut KO, relatează Reuters.

Sâmbătă, Day a fost făcut KO de Charles Conwell, în runda a zecea a meciului de la Chicago, disputat la categoria semimijlocie.Patrick Day a fost în comă timp de patru zile şi, deşi a fost supus unei intervenţii chirurgicale pe creier, nu a mai putut fi salvat.

“Patrick Day a plecat dintre noi astăzi, 16 octombrie 2019, ca urmare a leziunilor cerebrale traumatice suferite la meciul său de sâmbătă, 12 octombrie, la Wintrust Arena din Chicago”, a anunţat promotorul Lou DiBella.

Day era boxer profesionist din 2013 şi de atunci a înregistrat 14 victorii, patru înfrângeri şi o remiză. Decesul lui Day vine în contextul în care în iulie argentinianul Hugo Santillan şi rusul Maxim Dadaşev au murit şi ei duoă traumatisme suferite la meciuri.

 

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe