Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Doliu în sportul românesc. Şi-a pierdut viaţa într-un tragic accident rutier, lăsând în urmă două fetiţe

Doliu în sportul românesc. Şi-a pierdut viaţa într-un tragic accident rutier, lăsând în urmă două fetiţe

Baschet

Comentarii

Astăzi, în jurul orei 11:10, un bărbat de 43 de ani, din Constanţa, a condus un autoturism pe DN 2 A, în afara localităţii Ovidiu, din direcţia Ovidiu către Mihail Kogălniceanu, iar în zona km. 289, pe fondul neatenţiei în conducere, ar fi pierdut controlul direcţiei de mers către dreapta, intrând în coliziune cu un stâlp din beton.

Nu a avut nicio şansă! La volanul maşinii se afla cunoscutul arbitru de baschet, Valentin Negrea, de 43 de ani, din Constanţa, care era şi lector universitar dr. al Facultăţii de Educaţiei Fizică şi Sport din cadrul Universităţii "Ovidius" Constanţa.

Valentin Negrea era unul dintre cei mai apreciaţi arbitri din baschetul românesc. La Constanţa, locul unde acesta locuia alături de soţie şi cele două fetiţe ale sale, acesta nu rata niciun eveniment, fie că era vorba de meciuri de baby-baschet sau demonstrative, fie că era vorba de meciuri oficiale iniţiate de FR de Baschet. Pasiunea sa pentru sportul sub panou era una cum rar este întâlnită pe terenul de joc.

"Dumnezeu sa-l odihneasca! Un Om exceptional pleaca dintre noi!", "Federaţia Română de Baschet şi Colegiul Central al Arbitrilor de Baschet deplâng dispariţia fulgerătoare a arbitrului constănţean de Liga Naţională Valentin Negrea (44 ani).DUMNEZEU SĂ-L ODIHNEASCĂ!", "Lumea are nevoie de mai multi oameni, cum a fost Vali", "Mulţumim pentru fiecare fluier care ne-a făcut să înţelegem baschetul aşa cum trebuie. Mulţumim pentru toate momentele în care ai fost alături de noi, mulţumim pentru toate zâmbetele copiilor de pe parchet, din şcoli şi din turnee, mulţumim pentru tot ceea ce ai fost, pentru ceea ce eşti şi pentru ce ai lăsat în baschet în urma ta! Îţi mulţumim Vali... îţi mulţumim Valentin Negrea!", sunt doar câteva dintre mesajele postate de cunoscuţii antrenorului, în mediul online.

 

Afla mai multe despre: baschet 

viewscnt
Articole similare