Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Doliu în tenisul mondial. Un fost lider ATP a murit la doar 54 de ani! ”Sunt atât de devastat!”

Doliu în tenisul mondial. Un fost lider ATP a murit la doar 54 de ani! ”Sunt atât de devastat!”

Tenis

Comentarii

În cursul zilei de luni, 12 martie, a încetat din viaţă Ken Flach, după o suferinţă de patru zile: o bronşită, urmată de o pneumonie şi un şoc septic.

Fostul jucătoar american a fost un specialist al probei de dublu, deşi s-a descurcat foarte bine şi în proba de simplu, având un maxim al carierei 56 ATP în luna septembrie a anului 1985.

În proba pe echipe, Ken a fost lider ATP timp de 5 săptămâni de-a lungul carierei, în perioada 1985-1986. Ken Flach are în palmares la dublu 4 titluri de Mare Şlem (US Open 1985, 1993 şi Wimbldeon 1987, 1988), 2 titluri de Mare Şlem la dublu mixt (Roland Garros 1986 şi Wimbledon 1988 ), 1 titlu Olimpic la Seul în 1988 şi 34 de turnee câştigate după 58 de finale jucate în circuit.

Paul Annacone, fostul antrenor al lui Pete Sampras şi Roger Federer, a fost unul dintre primii care au reacţionat. "Câteodată primim semnale despre fragilitatea vieţii şi ceea ce avem în fiecare zi, tenisul a pierdut astăzi un membru al familiei: mai important, copiii au pierdut un tată, o soţie a pierdut un soţ, fraţii au pierdut un frate, îţi mulţumesc pentru amintirile noastre. Prietenia noastră va fi pe vecie. #RIPKenFlach", a scris americanul pe Twitter. Brad Gilbert, fostul numar patru în lume a declarat: "Sunt atât de devastat de vestea despre Ken Flach. Mult prea tânăr… doar 54 de ani.”

Afla mai multe despre: tenisflachatp 

viewscnt
Articole similare