Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Doliu la Barcelona! FOTO | Primă pagină incredibilă după calificarea Realului. "Clasic!" Ce scriu ziarele catalane

Doliu la Barcelona! FOTO | Primă pagină incredibilă după calificarea Realului. "Clasic!" Ce scriu ziarele catalanegalerie foto
Comentarii

Real Madrid merge în a treia finală Champions League consecutivă şi a patra din ultimii cinci ani, iar calificarea madrilenilor nu a generat prea multă bucurie în tabara marilor rivali de la Barcelona.

Presa catalană a reacţionat ironic după ce Real a trecut de Bayern Munchen şi a preferat să se concentreze pe erorile de arbitraj din dubla manşă cu trupa bavareză.

Cotidianul Sport a ieşit pe o primă pagină cu fundal negru, în care a evidenţiat cele două momente cheie ale partidei: penalty-ul neacordat la henţul lui Marcelo şi gafa uluitoare făcută de portarul Ulreich, care i-a făcut cadou golul doi lui Benzema.

"Real Madrid se califică pentru a treia sa finală consecutivă în Liga Campionilor, cu noi erori de arbitraj şi mult noroc!", e concluzia trasă de cei de la Sport.



În acelaşi registru au reacţionat şi cei de la Mundo Deportivo, care au titrat "Un clasic!" pe prima pagină, alăturând o  fotografie cu Marcelo. Trimiterea e clar spre henţul brazilianului nesancţionat de arbitri.

"Cakir şi Kuipers, cei mai buni (jucători) ai Realului", au scris catalanii.

  • EL CLASICO e LIVE pe Telekom Sport! Barcelona şi Real Madrid se întâlnesc duminică, de la 21:45

 Galerie foto

Afla mai multe despre: sportmundocatalani 

viewscnt
Articole similare