Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dominic Thiem a câştigat turneul Austrian Pro Series, după o finală cu David Pichler

Dominic Thiem a câştigat turneul  Austrian Pro Series, după o finală cu David Pichler

Tenis

Comentarii

Jucătorul de tenis Dominic Thiem (3 ATP) a câştigat, vineri, finala turneului Austrian Pro Series, dotat cu premii totale de 151.000 de euro, competiţie la care au participat primii 16 jucători austrieci din clasamentul mondial, scrie EFE.

În finală, Thiem l-a învins în doar 59 de minute pe David Pichler (343 ATP), cu 6-2, 6-0, confirmând statutul de principal favorit. Ultimul act s-a jucat fără spectatori datorită regulilor în vigoare din Austria privind distanţarea socială pentru evitarea răspândirii coronavirusului.

Thiem, care a participat la prima etapă a turneului "Adria Tour" de la Belgrad, şi-a făcut autocritica la câteva zile după testarea pozitivă la coronavirus a mai multor jucători, între care sârbul Novak Djokovic, liderul mondial.

Prezent la Belgrad în urmă cu două săptămâni la prima etapă a "Adria Tour", turneu organizat de Novak Djokovic şi anulat apoi după ce mai mulţi jucători s-au infectat cu Covid-19, Dominic Thiem a anunţat că a fost testat de cinci ori în ultimele zece zile, iar rezultatul a fost negativ de fiecare dată".

"Am fost în stare de şoc când am auzit ce s-a întâmplat la Adria Tour. Noi am jucat fără public timp de săptămâni, deci am fost fericiţi să avem fani la această competiţie. Am avut încredere în măsurile instituite de guvernul sârb privitor la Covid-19, dar am fost prea optimişti", a declarat miercuri Thiem, reîntors în ţara natală.

Afla mai multe despre: tenis 

viewscnt
Articole similare