Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dominik Szoboszlai este noua senzaţie a lui RB Salzburg. Puştiul minune al Ungariei este dorit de un mare club din Premier League

Dominik Szoboszlai este noua senzaţie a lui RB Salzburg. Puştiul minune al Ungariei este dorit de un mare club din Premier League
Comentarii

Dominik Szoboszlai este noul puşti vedetă al lui RB Salzburg şi este curtat de cluburile mari din vest. Ungurul în vârstă de 20 de ani poate ajunge la o echipă de tradiţie din Premier League.

Dominik Szoboszlai (20 de ani) este noua senzaţie a celor de la RB Salzburg. Ungurul este curtat de echipele mari din Europa şi poate ajunge într-unul din cele cinci campionate de top ale Europei. Mijlocaşul este într-o formă foarte bună şi a atras atenţia multor echipe de tradiţie din vest, însă există deja o echipă din Premier League care este aproape de a se înţelege cu starul Ungariei pentru semnătura sa.

Echipa din Premier League cu care este aproape de a se înţelege Szoboszlai

Sunt foarte multe echipe de top care îl curtează pe Szoboszlai, însă acestea trebuie să plătească o sumă mare pentru starul lui RB Salzburg. Puştiul minune este dorit în mod special de Arsenal. "Tunarii" sunt pregătiţi să plătească 25 milioane de euro, sumă pentru care clubul din Austria ar fi de acord ca să se despartă de tânăra vedetă. 

Pe lângă Arsenal, Bayern Munich şi RB Leipzig sunt cele mai apropiate echipe în cursa pentru a semna cu Dominik.

Szoboszlai este jucătorul celor de la RB Salzburg din 2017 şi a reuşit să câştige de atunci de trei ori Campionatul şi de două ori Cupa în Austria. Puştiul minune al Ungariei are 22 de goluri şi 33 de pase de gol în 74 de meciuri pentru Salzburg. Pentru echipa naţională a marcat de 3 ori în 12 partide şi a reuşit golul cu care a calificat-o pe Ungaria la Euro 2020.

Valoarea lui Dominik Szoboszlai este de 25 milioane de euro, conform transfermarkt.

Afla mai multe despre: dominik szoboszlai arsenal premier league 

viewscnt
Articole similare