Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Domnia lui Gattuso, aproape de final. AC Milan îl vrea pe Pochettino, dar şi un fost campion din Premier League este pe listă

Domnia lui Gattuso, aproape de final. AC Milan îl vrea pe Pochettino, dar şi un fost campion din Premier League este pe listă

AC Milan

Comentarii

Gennaro Gattuso este foarte aproape să o părăseacă pe AC Milan după ce a petrecut aproape doi ani de zile pe banca "diavolului" milanez. Oficialii italienilor îl vor pe Mauricio Pochettino, dar şi un fost campion din Premier League este pe listă.

AC Milan a pierdut pe teren propriu, 0-1, cu Lazio şi a fost eliminată din semifinala Cupei Italiei, iar antrenorul italian riscă să fie demis şi în cazul în care reuşeşte să readucă clubul rossonero în UEFA Champions League. 

Invitat la Sky Sport 24, reputatul jurnalist italian Gianluca Di Marzio a susţinut că relaţia dintre Gattuso şi Leonardo, directorul sportiv al lui Milan, s-a deteriorat în ultima perioadă, iar oficialii clubului rossonero au început consultările pentru a numi un nou antrenor pentru sezonul viitor. 

Mauricio Pochettino este visul frumos al celor de la Milan, dar clauza de reziliere a argentinianului ar putea fi prea mare pentru Milan. O altă opţiune este Antonio Conte, campion atât în Serie A, cât şi în Premier League, cu Juventus, respectiv Chelsea. 

Următorul meci al celor de la Milan este duminică, de la ora 21:30, în direct la Telekom Sport 2, pe terenul celor de la Torino. Ca sa vezi Telekom Sport 1 ?i 2, ia-?i pachetul PLUS de aici: www.telekom.ro/plus.

Afla mai multe despre: gattusoac milanpochettinoconte 

viewscnt
Articole similare