Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Domnul Becali a spus că v-ar vrea la FCSB...” Dan Petrescu a răbufnit când a auzit întrebarea

”Domnul Becali a spus că v-ar vrea la FCSB...” Dan Petrescu a răbufnit când a auzit întrebarea

Superliga

Comentarii

Dan Petrescu a fost foarte vehement în conferinţa de presă de dinaintea derby-ului cu FCSB. Antrenorul lui CFR Cluj nu s-a lăsat ”înmuiat” nici măcar de afirmaţiile făcute de Gigi Becali, care a spus că l-ar dori la FCSB.

Patronul FCSB a avut mai multe declaraţii lipsite de fair-play la adresa lui Dan Petrescu. Într-una dintre ele, i-a transmis că poate să plece din România dacă este nemulţumit de arbitraje. În acelaşi timp, Becali a spus că şi l-ar dori la FCSB, deoarece este un antrenor bun. Însă Dan Petrescu n-a putut să treacă peste prima parte din acea declaraţie:

Reporter: Domnul Becali a spus că v-ar vrea la echipă...
Dan Petrescu: Eu nu înţeleg atacurile personale, să plec din ţară... Cum adică să zici antrenorului de la echipa adversă să plece din ţară? Să ne lase, să plece... Mi se pare jenant. Cum să zici aşa ceva? Aş fi vrut ca ei să vorbească de Deac, de Culio, de Budescu, de Alibec... Eu tot timpul am vorbit de Dica şi o să vorbesc bine de Dică, atât timp cât nu mă atacă personal mi se pare normal.

Antrenorul lui CFR Cluj spune că nu înţelege motivul pentru care conducerea FCSB-ului este atât de pornită împotriva lui: ”Când nu eram la Steaua, veneam la meciuri, ţineam cu ei. Şi să fiu atacat personal, mi se pare incredibil. De cine? Doi oameni care nu înteleg ce au cu mine. Mai ales unul, care, când l-am luat la Urziceni, înjura patronul Stelei tot timpul, zilnic. Şi acum mă înjură pe mine, că lucrează cu patronul Stelei. Cum vedeţi acest lucru? Cum vi se pare? Normal? Nu mi se pare normal, nu vroiam să zic aceste lucruri, dar dacă sunt atacat trebuiă să mă apăr”.

Afla mai multe despre: gigi becalidan petrescucfr clujfcsb 

viewscnt
Articole similare