Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Domnul profesor Constantin Budescu :) Valentin Gheorghe: ”În fiecare zi învăţăm de la el”. Fotbaliştii Astrei au primit o parte din restanţele financiare

Domnul profesor Constantin Budescu :) Valentin Gheorghe: ”În fiecare zi învăţăm de la el”. Fotbaliştii Astrei au primit o parte din restanţele financiare

Astra Giurgiu

Comentarii

Incontestabil, Constantin Budescu este unul dintre cei mai talentaţi fotbalişti români. Mijlocaşul Astrei şi-a impresionat puternic actualii coechipieri.

Zilele trecute, Budescu a reuşit faza săptămânii la unul dintre antrenamentele Astrei. Valentin Gheorghe, coechipierul mai tânăr al lui Budi de la Astra, recunoaşte că o asemenea execuţie trebuie studiată cu atenţie.

Fotbalistul remarcat şi de Gigi Becali mărturiseşte că Budescu este un adevărat profesor pentru el şi coechipierii săi mai tineri: ”Budescu ne învaţă în fiecare zi la antrenamente. Dacă staţi acum, la antrenament, sigur trebuie să scoată ceva. Se duce prin parcare, se duce prin tribună, după tribună mai trebuie să dea vreuna. Avem ceva de învăţat de la el, cu siguranţă”

Astra Giurgiu nu va conta pentru meciul de luni cu CFR Cluj pe serviciile lui Denis Alibec, suspendat pentru acest duel: ”Este o absenţă foarte mare pentru noi, este jucătorul care în ultimele meciuri ne-a ajutat foarte mult. 2.40 Ştim foarte mult valoarea lui Denis, dar sperăm ca alt jucător, care va intra, să-şi facă treaba foarte bine, sunt convins de asta. Orice jucător care va intra sunt sigur că va da 100%.” mărturiseşte, acelaşi Valentin Gheorghe.

”O să fie un meci deschis, un meci frumos, cu două echipe de play-off, două echipe bune, două echipe care se bat la campionat. Va fi un meci spetcaculos şi sper ca la sfârşit să dăm cu un gol mai mult decât ei. Cu siguranţă vom merge la victorie. Adică, fiecare meci încercăm să-l câştigăm, dar acum sperăm ca la sfârşit cel puţin un punct să-l avem” a mai adăugat Valentin Gheorghe.

Fotbaliştii Astrei şi-au încasat deja o parte dintre restanţele financiare

Talentatul mijlocaş al astralilor a mărturisit vineri că s-au mai rezolvat din problemele financiare de la Astra: ”Da, s-au mai rezolvat din probleme. Încă mai sunt, dar sperăm ca până la sfârşit, când o să luăm vacanţă, să ne mai dea şi cealaltă parte”  a declarat Vali Gheorghe.

Afla mai multe despre: constantin budescuvalentin gheorghe 

viewscnt
Articole similare