Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Domnule Petrescu, Dinamo va juca în play-out!" I Răspunsul tehnicianului: "Nu sunt arogant, nu-mi plac chestiile astea"

"Domnule Petrescu, Dinamo va juca în play-out!" I Răspunsul tehnicianului: "Nu sunt arogant, nu-mi plac chestiile astea"

CFR Cluj

Comentarii

Dan Petrescu spune că i-ar fi plăcut să joace cu Dinamo în play-off, dar nu poate afirma că îi pare rău că "alb-roşii" au ajuns în play-out.

"N-aş vrea să bag cuţitul în rană, nu sunt arogant, nu-mi plac chestiile astea. Nu pot să sun că-mi pare rău sau că e bine. Fiecare are ce merită. Poate atâta au meritat, dar nu ştiu dacă atâta au meritat. Problemele lor acolo au fost mari şi pentru suporterii lor e păcat. Aşa suporteri nu prea mai sunt în România azi şi ei meritau. Dar ce poţi să faci? Asta-i viaţa. Şi mie îmi plăcea să joc cu Dinamo în play-off, dar nu pot să spun că-mi pare rău. Ei problema lor, ei şi-au făcut-o, ei trebuie să o rezolve", a afirmat tehnicianul CFR-ului.

 Echipa CFR Cluj a învins, duminică, la Ploieşti, cu scorul de 2-0 (0-0), formaţia Juventus Bucureşti, într-un meci din etapa a XXVI-a a Ligii I, ultima a sezonului regulat. Alexandru Ioniţă a marcat primul gol pentru CFR Cluj, echipă la care s-a transferat în această iarnă, de la Astra Giurgiu.

Afla mai multe despre: dan petrescucfr clujdinamoplayoff 

viewscnt
Articole similare