Experiențe împreună.
You are here:

Donald Trump, aproape de Jocurile Olimpice: „Mă voi gândi la o decizie”

Donald Trump, aproape de Jocurile Olimpice: „Mă voi gândi la o decizie”

Jocurile olimpice

Comentarii

Preşedintele american Donald Trump a spus că se gândeşte dacă va asista la Jocurile Olimpice de la Tokyo în această vară, la invitaţia premierului japonez Shinzo Abe, scrie AFP.

"Am fost invitat de premierul Abe şi mă voi gândi la o decizie", cu privire la acest subiect, a afirmat Trump marţi, în cadrul unei întâlniri cu membrii Comitetului Olimpic American şi ai organizatorilor Jocurilor de la Los Angeles din 2028.

"Am putea răspunde pozitiv. Vom încerca", a adăugat preşedintele S.U.A.

Jocurile de la Tokyo sunt prevăzute între 24 iulie şi 9 august, adică în timpul campaniei pentru alegerile prezidenţiale americane iar Donald Trump va fi candidat pentru un nou mandat în 3 noiembrie.

Preşedintele i-a asigurat pe organizatorii Jocurilor de la Los Angeles că a intervenit personal în favoarea oraşului american pe când era încă preşedinte ales în 2016 şi că acest lucru a ajutat candidatura oraşului. 

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe