Experiențe împreună.
You are here:

Donald Trump ar fi agresat sexual un model, în timpul unui turneu US Open: ”Am încercat să scap muşcându-l de limba”

Donald Trump ar fi agresat sexual un model, în timpul unui turneu US Open: ”Am încercat să scap muşcându-l de limba”galerie foto

Diverse

Comentarii

Amy Dorris, fost model, susţine că a fost agresată sexuală de Donald Trump, în 1997, în toaleta unei loje VIP de la turneul US Open. Trump era atunci unul dintre cei mai cunoscuţi oameni de afaceri şi era căsătorit cu Marla Maples, al doilea său mariaj.

Amy Dorris, o femeie care acum are 48 de ani, susţine că a fost agresată de Donald Trump, într-un incident petrecut în 1997. Scena ar fi avut loc în toaleta unei loje VIP din complexul în care se joacă meciurile de la US Open.
”Mi-a băgat limba până în gât, eu l-am împins. Apoi a început să-mi atingă fundul, sânii, spatele, totul. Am încercat să opresc agresiunea muşcându-i limba”, a mărturisit Amy Dorris, într-un interviu pentru The Guardian.
Amy Dorris a mers atunci la turneul US Open însoţită de Jason Binn, un om de afaceri care, de altfel, era în relaţii foarte bune cu Donald Trump. Pentru a-şi susţine acuzaţiile, Amy Dorris a prezentat şi şase fotografii făcute în acea zi, în care apare alături de Donald Trump şi Jason Binn, la turneul de la US Open. 
Donald Trump, prin casa de avocatură care îl reprezintă, a negat categoric acuzaţiile. 

viewscnt
Articole similare
EXCLUSIV Radu Mihaiu, primarul de la Sectorul 2: "Sa vedem cati bani putem aloca pentru...