Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Donald Trump i-a oferit 1.000.000 de dolari lui John McEnroe să joace împotriva surorilor Williams

Donald Trump i-a oferit 1.000.000 de dolari lui John McEnroe să joace împotriva surorilor Williams

Tenis

Comentarii

Fostul mare tenismen John McEnroe a dezvăluit că Donald Trump i-a oferit 1 milion de dolari pentru a disputa un meci cu una dintre surorile Williams.

Potrivit spuselor lui McEnroe, episodul s-a petrecut înainte ca Trump să ajungă preşedinte, într-un moment în care surorile Williams susţineau că pot învinge orice bărbat şi erau sigure că au forţa necesară pentru a reuşi o asemenea “ispravă”.

“Am primit la un moment dat un plic de la Donald Trump pe vremea când nu era încă preşedinte. Am refuzat. Nu am avut niciodată dorinţa astea de a juca împotriva unei femei”, a  mărturisit John McEnroe, potrivit Fox News.

McEnroe a mai spus că nici măcar cei din familia sa nu erau convinşi că poate câştiga un meci cu una dintre surorile Williams. “Fata mea mi-a spus că nu crede că o pot învinge pe Serena. Dumnezeule, nici măcar copiii mei nu erau de partea mea”, s-a amuzat McEnroe. Surorile Williams au susţinut că pot învinge orice bărbat într-un moment în care luptau pentru egalitatea premiilor în tenis.

Afla mai multe despre: trumpmcenroe 

viewscnt
Articole similare