Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Donny van de Beek este dorit şi în Premier League! 50 de milioare de lire sterline pentru starul lui Ajax Amsterdam

Donny van de Beek este dorit şi în Premier League! 50 de milioare de lire sterline pentru starul lui Ajax Amsterdam

Premier League

Comentarii

Donny van de Beek (22 de ani) a rămas în continuare la Ajax Amsterdam, în ciuda parcursului din UEFA Champions League de sezonul trecut şi a performanţelor individuale ale mijlocaşului olandez. Dorit de Real Madrid, olandezul este şi pe lista unei formaţii din Premier League.

Ole Gunnar Solskjaer l-a pus pe Donny van de Beek în vârful listei de transferuri, potrivit The Telegraph. Manchester United are mai probleme la mijloc, venite odată cu accidentările lui Scott McTominay şi Paul Pogba. Totodată, Pogba nu mai este agreat de conducerea "diavolilor" şi ar putea să plece chiar în această iarnă de pe Old Trafford. 

Norvegianul de pe banca lui United caută jucători care pot reprezenta soluţii pe termen lung pentru Manchester United, iar van de Beek se încadrează perfect, având doar 22 de ani şi dovedind deja că poate juca la cel mai înalt nivel. 

50 de milioane de lire sterline este suma pe care ar urma să fie transferat mijlocaşul lui Ajax Amsterdam. El este crescut de clubul din capitala Olandei şi mai are contract până în iunie 2022. 

Van de Beek dorit de Manchester United. Alte soluţii pentru "diavoli"

Cum van de Beek mai este dorit şi de Real Madrid, iar lupta ar putea fi una acerbă pentru mijlocaşul olandez, Manchester United are şi alte nume pe lista de achiziţii. Unul dintre ele este Sean Longstaff, jucător la Newcastle United. United a făcut o ofertă în vară pentru el, dar "coţofenele" au cerut de două ori mai mult decât suma oferită de "diavoli", aşadar clubul de pe Old Trafford a abandonat această idee. 

Un alt mijlocaş pe placul lui Solsjkaer este Emre Can, care nu mai joacă atât de mult la Juventus şi ar vrea să plece de pe Allianz Stadium. Totuşi, trecutul în tricoul lui Liverpool ar putea reprezenta o problemă în eventualitatea unei veniri a lui Can la United. 

Afla mai multe despre: transfer manchester unitedvan de beekajax 

viewscnt
Articole similare