Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Donny van de Beek nu trebuia să meargă la Manchester United". Critici primite de mijlocaş din partea unui jucător legendar al fotbalului olandez

"Donny van de Beek nu trebuia să meargă la Manchester United". Critici primite de mijlocaş din partea unui jucător legendar al fotbalului olandez

Manchester United

Comentarii

Donny van de Beek (23 de ani) nu trebuia să semneze cu Manchester United, a spus chiar fostul mare atacant olandez Marco van Basten (55 de ani).

Mesajul fostului "Balon de Aur" a venit după ce tânărul olandez, transferat de Manchester United de la Ajax, nu a jucat în meciul de pe Old Trafford împotriva celor de la Chelsea, scor 0-0.

Fostul atacant al Olandei este sigur că această perioadă a lui Donny în care nu prinde minute la Man United îi poate afecta ritmul de joc şi cariera de fotbalist. 

“Donny nu trebuia să meargă la United. Când eşti un jucător bun, vrei să joci în fiecare săptămână. Este foarte rău pentru un jucător ca Donny să joace şase sau şapte meciuri anul acesta. Asta este şocant pentru ritmul tău.

Dar ca jucător de top tu trebuie să fii critic şi să te uiţi la şansele pe care le ai atunci când semnezi pentru un club nou. Donny trebuia să aştepte oferte mai bune şi să semneze cu un alt club” , a declarat Marco van Basten.

De aceeaşi părere este şi fostul internaţional francez şi fundaş stânga al celor de la Man United, Patrice Evra (39 de ani). Acesta a postat pe reţelele de socializare, o poză şi un comentariu în care susţine că "diavolii roşii" nu au nevoie de un astfel de jucător precum van de Beek.

Cifrele lui van de Beek

În ultimele şapte meciuri ale lui Manchester United, van de Beek a jucat în 6 partide, în care a reuşit doar o pasă de gol. Tânărul olandez a strâns 216 minute în cele 6 meciuri jucate, cu o medie de 36 de minute pe meci.

La Ajax, van de Beek era un om de bază în primul 11 al lui Ten Hag, jucând majoritatea meciurilor ca titular. Van de Beek a evoluat pentru Ajax în 175 de partide în care a înscris 41 de goluri şi a oferit 34 de assist-uri.

Articol scris de: Sebastian Coleaşă

Afla mai multe despre: manchester united 

viewscnt
Articole similare