Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Doresc fotbaliştii Rapidului înlocuirea lui Mihai Iosif? ”Tot vorbim să muncim mai mult, dar de la meci la meci tot la fel, ba egal, ba înfrângere”

Doresc fotbaliştii Rapidului înlocuirea lui Mihai Iosif? ”Tot vorbim să muncim mai mult, dar de la meci la meci tot la fel, ba egal, ba înfrângere”

Rapid

Comentarii

Rapid a pierdut confruntarea cu Farul Constanţa din a 18-a etapă a sezonului regular din Liga 1, scor 0-2.

După o serie modestă de rezultate, Rapid primea vizita campionei CFR şi se impunea fără probleme împotriva echipei lui Dan Petrescu.

Lucrurile păreau să se fi rectificat la formaţia giuleşteană, însă, de la meciul cu clujenii, echipa pregătită de Mihai Iosif a mai reuşit să câştige în doar una dintre următoarele şapte etape, împotriva Clinceniului.

Rapid arată uneori ca o echipă de play-off, iar alteori ca o formaţie ce se luptă să rămână în Liga 1. Jucătorii lui Mihai Iosif sunt inconsecvenţi, iar asta s-a văzut mai ales la remiza cu Chindia.

În etapa a 18-a, în deplasarea de la Ovidiu, giuleştenii au fost răpuşi de Farul cu 0-2, iar fotbaliştii rapidişti par să îşi fi pierdut răbdarea.

După înfrângerea de pe litoral, Albu şi Dandea s-au declarat foarte nemulţumiţi nu doar de rezultatele din ultima vreme, dar şi de jocul prestat de echipă la ultimele meciuri.

Doresc fotbaliştii Rapidului înlocuirea lui Mihai Iosif?

Declaraţiile celor doi nu au avut neapărat o adresă directă, dar este clar că ceva nu decurge conform planului la Rapid.

Mihai Iosif, un antrenor lipsit de experienţă la nivel înalt, a fost contestat încă din prima zi la club, iar, dacă rezultatele nu se îmbunătăţesc, este foarte probabil ca acesta să fie schimbat.

Simt dezamăgire, atât eu, cât şi colegii mei. Am început foarte bine jocul, am ţinut de minge, am pasat-o, a venit acel corner, se întâmplă, dar eu zic că am făcut un meci mai bun decât cel de data trecută şi decât cel de la Chindia.

Doar că nu înţeleg de ce ne speriem când ajungem în careu, ne întoarcem cu mingea, nu forţăm mai mult.

Trebuie să ne gândim, tot vorbim să muncim mai mult, dar se pare că de la meci la meci tot la fel, ba egal, ba înfrângere”, a declarat Alexandru Albu.

Nu a mers nimic, începând din minutul 5, când din păcate Grigore s-a accidentat, în seara asta nu am reuşit absolut nimic.

Cei de la Farul ne-au dominat din toate punctele de vedere, am făcut cel mai slab meci de până acum.

Au trecut ceva etape de când nu am mai reuşit să luăm trei puncte. Este o criză, dar am încredere că meciurile următoare o să jucăm mult mai bine”, a declarat Alexandru Dandea.

Afla mai multe despre: mihai iosif 

viewscnt
Articole similare