Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dorin Goian, fabulos! Reacţia fostului stelist după Liverpool - Barcelona 4-0: "Să nu fie foarte supărat Messi..." Cum a comentat meciul sezonului

Dorin Goian, fabulos! Reacţia fostului stelist după Liverpool - Barcelona 4-0: "Să nu fie foarte supărat Messi..." Cum a comentat meciul sezonuluigalerie foto
Comentarii

Barcelona a părăsit ruşinos Liga Campionilor, după ce a fost eliminată de Liverpool deşi câştigase manşa tur cu 3-0, iar cormorani au fost lipsiţi de doi dintre cei mai buni jucători: Mohamed Salah şi Roberto Firmino.

A fost 4-0 pe Anfield, iar meciul a stârnit un val de elogii la adresa cormoranilor şi critici pentru catalani.


În "joc" a intrat şi fostul fundaş Dorin Goian, care a avut una din cele mai amuzante reacţii, amintind de un moment de tristă amintire pentru Steaua: înfrângerea cu Middlesbrough, din semifinalele Cupei UEFA, în sezonul 2006.



"Să nu fie foarte supăraţi Messi & Co... Şi noi am avut 3-0 cu Boru şi ne-au întors... Tot în semifinale :)", a scris fostul internaţional.



În 2006, Steaua a atins semifinalele Cupei UEFA, unde a întâlnit-o pe Middlesbrough. După 1-0 la Bucureşti, Steaua s-a desprins la 2-0 în meciul retur, însă englezii au revenit incredibil, s-au impus cu 4-2 şi au obţinut calificarea.

Afla mai multe despre: dorin goianbarcelona 

viewscnt
Articole similare