Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dorin Rotariu e optimist înainte de dubla cu Serbia şi Lituania: ”Nicio echipă nu e invincibilă. Am demonstrat că ne putem bate la primul loc!”

Dorin Rotariu e optimist înainte de dubla cu Serbia şi Lituania: ”Nicio echipă nu e invincibilă. Am demonstrat că ne putem bate la primul loc!”
Comentarii

Fotbalistul lui AZ Alkmaar a răspuns la convocarea echipei reprezentative şi e pregătit de dubla cu Lituania şi Serbia. Fost jucător la Dinamo, ”Roti” a comentat şi actualitatea de la fosta sa echipă, considerând că numirea lui Claudiu Niculescu pe banca ”alb-roşilor” este de bun augur.

Dorin Rotariu deplânge absenţele unor fotbalişti experimentaţi precum Budescu (Al Shabab) şi Pitilii (FCSB), dar spune că naţionala trebuie să se descurce şi fără ei: ”Şi Budescu şi Pintilii sunt jucători importanţi, cu experienţă, însă în fotbal te întâlneşti cu asemenea situaţii şi trebuie să te descurci fără astfel de jucători. Important este ca echipa să joace bine şi să câştige” spune fotbalistul de la AZ Alkmaar.   

Fotbalistul nu crede că naţionala va întâmpina probleme pentru că joacă în Lituania pe un stadion cu gazon sintentic: ”Ne adaptăm. Nu contează că jucăm pe sintetic în Lituania, dacă astea sunt condiţiile ne adaptăm. Ne gândim înainte toate să câştigăm primul meci, apoi când vine şi al doilea să-l câştigăm şi pe acesta. Nicio echipă nu este invincibilă. Atât timp cât ne facem treaba, cu siguranţă putem câştiga. Cu Serbia am făcut un joc foarte bun şi am demonstrat că putem să ne batem la primul loc. În retur vreau să câştigăm, victoria ne ajută cel mai mult şi la asta ne gândim”

Rotariu a comentat şi situaţia de la Dinamo. Fost jucător în Ştefan cel Mare, Dorin are încredere în Claudiu Niculescu, noul antrenor al ”câinilor”: ”Tot ce pot spune este că rezultatele vorbesc de la sine. Nu îmi place să zic că se va face treabă şi după aia să observăm că nu se face. Nici eu ca jucător nu îmi place să zic că voi da 2 goluri şi apoi să nu se întâmple. Cu siguranţă Claudiu este un antrenor bun, a demonstrat asta” a mai spus Rotariu.

Afla mai multe despre: dorin rotariuechipa naţională 

viewscnt
Articole similare