Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dorin Rotariu, iar acum el. Un nou transfer uriaş la FCSB pregătit de Gigi Becali. Revenire spectaculoasă la roş-albaştri

Dorin Rotariu, iar acum el. Un nou transfer uriaş la FCSB pregătit de Gigi Becali. Revenire spectaculoasă la roş-albaştri

FCSB

Comentarii

Gigi Becali l-a transferat pe Dorin Rotariu, care a semnat cu FCSB din postura de jucător liber de contract, însă patronul roş-albaştrilor n-are de gând să se oprească aici.

Gigi Becali a anunţat că vrea să-i facă echipă de Liga Campionilor lui Elias Charalambous, iar primul transfer notabil a fost deja bifat. Dorin Rotariu a bătut palma cu latifundiarul din Pipera şi a semnat cu FCSB, din postura de jucător liber de contract, după despărţirea de Ludogoreţ.

De altfel, în urmă cu doar câteva zile, Gigi Becali a promis că va mai aduce doi jucători ofensivi la echipă.

"Dacă vrem Liga Campionilor, măcar în România nu trebuie să se apropie adversarii de poartă.

O să vedeţi acum în iarnă că iau doi atacanţi, o extremă dreaptă şi un vârf. Atunci nu mai ai voie să faci egal cu Hermannstadt. Şi trebuie să fim buni ca să jucăm şi împotriva arbitrajului.

Mie nu-mi place deloc locul doi. Am vrut toată viaţa să fiu numărul unu. Să se plimbe mingea şi pe la noi prin careu, dar să avem noi 2-0. Din iarnă nu mai accept astea" , a declarat Gigi Becali la fanatik.ro.

Cum Dorin Rotariu a fost adus deja, Gigi Becali speră să mai dea o lovitură în pauza de iarnă. Conform spotmedia.ro, latifundiarul din Pipera încearcă să-l readucă la echipă pe Florin Tănase.

În speranţa că fotbalistul va rămâne liber de contract în iarnă, Gigi Becali a reluat discuţiile cu atacantul pentru o eventuală întoarcere la FCSB. Cei doi sunt buni prieteni şi au negociat şi în vara acestui an, dar, în cele din urmă, fotbalistul de 28 de ani a semnat în Arabia Saudită, cu Al-Okhdood.

  • 1 gol şi 1 pasă decisivă a reuşit Florin Tănase la Al-Okhdood, în cele opt meciuri jucate în campionatul Arabiei Saudite
  • 3,5 milioane de euro valorează Florin Tănase, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com

Afla mai multe despre: becalifcsbrotariuflorin tanase 

viewscnt
Articole similare