Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dorin Rotariu n-are echipă, însă este văzut la echipa naţională a României. ”Are toate premisele să ajungă acolo”

Dorin Rotariu n-are echipă, însă este văzut la echipa naţională a României. ”Are toate premisele să ajungă acolo”

Fotbal

Comentarii

Dorin Rotariu (28 de ani) s-a despărţit de FCSB, iar acum îşi caută echipă.

Pe 20 februarie, se împlineşte un an de când Dorin Rotariu a marcat ultima oară într-o partidă oficială. Se întâmpla în tricoul celor de la Atromitos, într-o victorie contra celor de la Levadiakos, scor 1-0, în campionatul Greciei.

Dorin Rotariu, văzut capabil să joace în naţionala României

Din acel moment, cariera lui pare să o fi luat-o la vale şi nu se mai opreşte. La Atromitos nu a mai impresionat, iar grecii nu l-au transferat definitiv. S-a întors la Ludogoreţ Razgrad, club de care aparţinea, însă nici bulgarii nu au făcut eforturi să-l păstreze.

Rămas liber de contract, a simţit că-şi poate relansa cariera în România, iar în toamnă semna cu FCSB. Nu l-a convins nici pe Gigi Becali, iar după doar patru luni rămânea din nou fără echipă.

Chiar dacă pare fără busolă în acest moment, fostul internaţional Iosif Rotariu, unchiul lui Dorin, consideră că fotbalistul este încă tânăr şi mai are multe de spus în fotbal.

În plus, Iosif Rotariu simte că nepotul său ar putea juca curând din nou pentru echipa naţională a României.

(n.r. cum l-aţi simţit pe Dorin în perioada aceasta, de când a fost exclus din lot?) Era puţin afectat, dar mergea la antrenamente. Îşi făcea antrenamentul separat. Normal că era afectat, dar acum trebuie să treacă peste lucrul acesta şi să o ia de la capăt, în altă parte. E tânăr.

(n.r. îl vedeţi continuând în România sau în străinătate?) Nu ştiu ce vrea el. Dar prea puţin probabil cred că în România. Are toate premisele să ajungă la echipa naţională. Are 28 de ani, e matur. O vârstă optimă pentru fotbalul de performanţă.

Eu cred că-şi va reveni, pentru ca are calităţi. A trecut printr-un moment mai greu, poate a fost şi neinspirat. Dar cu siguranţă va reveni. (n.r. a fost neinspirat că a ales să vină la FCSB?) Nu ştiu… poate toată conjunctura. În perioada aceea FCSB nu a avut rezultate vreo trei-patru etape.

Poate, dacă prindea perioada de acum, era altceva. Toate calculele erau făcute să fie bine, dar dacă n-a fost… asta e! La fotbal, o iei de la capăt”, a declarat Iosif Rotariu pentru playsport.ro.

Afla mai multe despre: dorin rotariuiosif rotariugigi becali 

viewscnt
Articole similare