Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dorin Şerdean, moment de sinceritate în faţa dinamoviştilor: "Azi, nu am banii să achit datoriile". De ce ia acţiunile lui Pablo Cortacero

Dorin Şerdean, moment de sinceritate în faţa dinamoviştilor: "Azi, nu am banii să achit datoriile". De ce ia acţiunile lui Pablo Cortacero
Comentarii

Dorin Şerdean se pregăteşte să preia pachetul majoritar al clubului Dinamo Bucureşti de la Pablo Cortacero şi a oferit câteva detalii despre situaţia din "Ştefan cel Mare".

Pablo Cortacero, pas în spate de la Dinamo. Ce spune Dorin Şerdean

Fostul preşedinte al Consiliului de Administraţie de la Dinamo susţine că datoriile clubului sunt de aproximativ patru milioane de euro. Şerdean a recunoscut că nu are cum să le plătească, dar încearcă să găsească o soluţie. 

Şerdean a semnat un acord cu Pablo Cortacero şi speră să salveze Dinamo Bucureşti"Mi-am dorit ca datoriile de patru milioane de euro care erau anul trecut să fie achitate, dar nu s-a întâmplat asta. Mă întrebaţi pe mine ca pe un elev care e la şcoală pentru unul care lipseşte. Am făcut un prim pas în legătură cu acţiunile. Mă gândesc să rezolvăm juridic situaţia. Azi, nu am banii să achit datoriile. Nu-i uşor să acoperi cheltuieli făcute în ani de zile.

Anul trecut erau datorii de patru milioane de euro, acum nu cred că ajungem la şapte cu totul, dar nu contează asta. Împrumuturile lui Cortacero sunt şi ele datorii, împrumuturile DDB sunt şi ele datorii. Realitatea e la puţin peste patru milioane, fără cele către Cortacero şi DDB. Acum, nu e bine nimic, trebuie să recunoaştem acest lucru. Situaţia e foarte grea. Partea legată de salarii e dureroasă, aveţi dreptate. Dacă am semnat un acord cu Pablo Cortacero, înseamnă că vreau acţiunile. Vreau să salvez Dinamo. Asta m-a împins să fac acest lucru.

Atunci când cauţi soluţii, găseşti. Fanii au ajutat foarte mult în ultimul an, dar modul în care au înţeles să se comporte unii lideri ai PCH, inclusiv cu mine... Au venit la mine la hotel noaptea, m-au ameninţat şi aşa mai departe. Asta e adevărul, trebuie să-l spunem. Sunt plângeri penale împotriva lor. Ajutorul constă într-o datorie. Creditul trebuie dat înapoi. PCH a ajutat Dinamo foarte mult, dar din spate au venit suporteri din România şi nu numai, ei au cotizat. Banii au intrat într-o asociaţie care i-a împrumutat. Am făcut primul pas pentru a-mi dovedi buna credinţă", a declarat Dorin Şerdean pentru Pro X. 

Afla mai multe despre: dorin serdeandinamopablo cortacero 

viewscnt
Articole similare