Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dorinel după eşecul naţionalei la Stockholm: "Ei m-au dezamăgit" Ce îi reproşează lui Contra

Dorinel după eşecul naţionalei la Stockholm: "Ei m-au dezamăgit"  Ce îi reproşează lui Contra

Echipa națională

Comentarii

Liderul selecţiilor de la echipa naţională a analizat pentru Telekom Sport partida pierdută de tricolori la Stockholm.

Dorinel a identificat motivul pentru care România a ratat debutul în preliminariile Euro 2020. 

"Fundaşii noştri laterali nu au contribuit cu absolut nimic. Şi pe mine mă surprinde faptul că noi ajungem cu fundaşii laterali în zona careului de 16 metri şi o întoarcem înapoi. Nu punem un cross în spatele fundaşilor adverşi. Noi o întoarcem, se aşează fundaşii şi normal că după aceea e greu pentru orice atacant static să... nu ştiu, dacă tot Cosmin a optat pentur 4-3-3, ai nevoie de fundaşii laterali să îţi urce în atac, să îţi creeze superioritate" a spus fostul mijlocaş al naţionalei. 

Dorinel nu a înţeles alegerea făcută de Contra în privinţa scoaterii din teren a lui Puşcaş. 
 
"Nu am înţeles, cred că nici el practic nu a înţeles schimbarea. Dar s-a făcut şi am pierdut acest joc. Puşcaş, din punctul meu de vedere, şi în prima repriză a fost foarte izolat. Dar el şi-a făcut cât de cât treaba. A ţinut de minge, a pus cât de cât presiune pe fundaşi, cât a putut singur. Nu a fost susţinut de jucătorii de bandă. Era în joc, erau toţi în joc. Puteam mai mult. Am spus şi înainte de joc, multă încredere ne trebuia" a încheiat antrenorul. 
 
 

 

Fundaşii noştri laterali nu au contribuit cu absolut nimic. Şi pe mine mă surprinde faptul că noi ajungem cu fundaşii laterali în zona careului de 16 metri şi o întoarcem înapoi. Nu punem un cross în spatele fundaşilor adverşi. Noi o întoarcem, se aşează fundaşii şi normal că după aceea e greu pentru orice atacant static să... nu ştiu, dacă tot Cosmin a optat pentur 4-3-3, ai nevoie de fundaşii laterali să îţi urce în atac, să îţi creeze superioritate. 

Afla mai multe despre: dorinel munteanusuediaromâniapreliminarii euro 2020 

viewscnt
Articole similare