Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dorinel Munteanu a revenit în antrenorat. A preluat o echipă din Liga 2. Anunţul oficial

Dorinel Munteanu a revenit în antrenorat. A preluat o echipă din Liga 2. Anunţul oficial

Fotbal intern

Comentarii

Dorinel Munteanu (51 de ani) revine în antrenorat după ce a plecat la începutul anului de la Concordia Chiajna, formaţie pe care nu a reuşit să o scoată din zona periculoasă a clasamentului şi care ulterior a retrogradat în Liga a 2-a.

Liderul selecţiilor la echipa naţională a semnat cu formaţia de ligă secundă CSM Reşiţa. Anunţul a fost făcut chiar de către echipa care ocupă locul 16 în Liga a 2-a, fiind nou-promovată. 

„Bine ai venit, Dorinel! Începând de azi, noul antrenor al echipei este Dorinel Munteanu. Dorinel Munteanu (născut la data de 25 iunie 1968, Grădinari, Caraş-Severin), cunoscut şi ca Munti, Neamţul sau Furnica, este un fost jucător român de fotbal din Generaţia de Aur. Ca antrenor a trecut pe la echipe precum CFR Cluj, FC Argeş, FC Vaslui, Steaua Bucureşti, Oţelul Galaţi, Dinamo Bucureşti şi Kuban Krasnodar. Pe această cale îi dorim mult succes lui Dorinel! Mulţumim Leontin Doană pentru tot ce ai făcut la echipă şi mult succes mai departe!”, este comunicatul emis de pagina de Facebook a echipei CSM Reşiţa.

Munteanu este chiar din Caraş-Severin şi a jucat în startul carierei la CSM Reşiţa, între 1987 şi 1988. De altfel, el chiar a antrenat echipa în perioada 2017-2018. 

Afla mai multe despre: dorinel munteanucsm resita 

viewscnt
Articole similare