Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dorinel Munteanu are planuri măreţe cu Chiajna: "De ce să nu visăm la asta?" Avertisment pentru jucători

Dorinel Munteanu are planuri măreţe cu Chiajna: "De ce să nu visăm la asta?" Avertisment pentru jucători

Concordia Chiajna

Comentarii

Dorinel Munteanu este noul antrenor al Concordiei Chiajna. Antrenorul ajuns la 50 de ani şi-a luat deja rolul în serios şi şi-a avertizat jucătorii încă de la prezentarea oficială, seriozitatea fiind cuvântul de ordine.

"Am preluat echipa fără ezitare. Nu datorită faptului că mi-am dorit foarte mult să antrenez, ci pentru că am urmărit câteva jocuri ale Concordiei şi am încredere. Lucrul decisiv a fost lotul de jucători, am încredere în jucătorii pe care îi am la dispoziţie. Şi, sper, începând cu jocul de sâmbătă să arătăm altfel. Bineînţeles că sunt lucruri care trebuie puse la punct, este important ca jucătorii să înţeleagă mesajul meu, ceea ce vreau de la ei. Au de partea lor tinereţea, dorinţa de afirmare, foamea de puncte, aşa că sâmbătă au prilejul să nu mă dezamăgească.

Ştiţi bine, la echipele la care am antrenat, jucătorii trebuie să respecte, să fie disciplinaţi şi să dea totul pe teren. Şi atunci o să fim prieteni. Dacă nu fac acest lucru, cu părere de rău, se vor întâmpla lucruri pe care nu mi le doresc în momentul de faţă", a declarat Dorinel Munteanu, la prezentarea oficială.

Fostul internaţional a mărturisit că se gândeşte la accederea în play-off, deşi Concordia Chiajna este penultima în Liga 1, după opt etape: "Echipa vine după trei jocuri pierdute, dar mai sunt 18 etape. Aşa că obiectivul este o clasare cât mai aproape de play-off şi de ce nu să visăm la play-off?".

Dorinel Munteanu, în vârstă de 50 de ani, şi-a început cariera de antrenor în 2005, la CFR Cluj, apoi a mai pregătit echipele FC Argeş, FC Vaslui, U Cluj, Steaua, Oţelul, Dinamo, Mordovia Saransk, Kuban Krasnodar, Gabala, Astra şi FC Zakho.

2 trofee are Dorinel Munteanu în palmares, ca antrenor, titlul şi Supercupa României, ambele cucerite în 2011.

Afla mai multe despre: dorinel munteanuchiajnaantrenor 

viewscnt
Articole similare