Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dorinel Munteanu, cu picioarele pe pământ după debutul cu victorie: "Îmi doresc să joace şi mai bine echipa"

Dorinel Munteanu, cu picioarele pe pământ după debutul cu victorie: "Îmi doresc să joace şi mai bine echipa"

Superliga

Comentarii

Dorinel Munteanu a revenit în Liga 1, la Concordia Chiajna, cu o victorie. Chiar dacă a fost mulţumit de atitudinea jucătorilor, "neamţul" vrea şi mai mult de la ei.

"Este exclusiv meritul băieţilor. M-a bucurat foarte mult atitudinea băieţilor, angajamentul, am avut şi puţin noroc. Am avut un portar într-o zi foarte bună şi îl felicit. Echipa din Botoşani este valoroasă, cu jucători foarte buni, tehnici, ştiam că ne vor pune probleme. După ce am început să controlăm jocul, am marcat meritat şi mai puteam să o facem în repriza a doua. Problemele în apărare putem să spunem că sunt rezolvate după ultima etapă. Îmi doresc să joace şi mai bine echipa", a declarat Munteanu la flash interviul de după meci. 

Cât despre meciul de cupă, de miercuri, cu Viitorul, Dorinel Munteanu este decis să le acorde o şansă şi jucătorilor care au evoluat mai puţin. "Întâlnim pe Viitorul, echipă care în ultimii ani a fost în prim-plan, vom trata foarte serios jocul. Chiar m-am bucurat că jucăm cu Viitorul, am nevoie de jocuri puternice, chiar dacă jucători astăzi sunt puţini obosiţi. Am jucători care nu au jucat astăzi şi voi apela şi la ei". 

Afla mai multe despre: dorinel munteanuchiajnainterviudeclaratieliga 

viewscnt
Articole similare