Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dorinel Munteanu, cumpătat înaintea campaniei de calificare la Mondial: ”Trebuie să ne gândim că plecăm cu şansa a doua”

Dorinel Munteanu, cumpătat înaintea campaniei de calificare la Mondial: ”Trebuie să ne gândim că plecăm cu şansa a doua”

Echipa națională

Comentarii

Înaintea meciului cu Macedonia de Nord, Dorinel Munteanu a discutat despre şansele echipei naţionale a României de a merge la Mondialul de anul viitor. Fostul internaţional este de părere că selecţionata lui Rădoi porneşte cu şansa a doua în grupă, după Germania.

Dorinel Munteanu este optimist înaintea începerii campaniei de calificare la Campionatul Mondial din 2022. Fostul antrenor al Oţelului recunoaşte că absenţa lui Rădoi este importantă, dar este încrezător că staff-ul şi echipa se vor descurca în absenţa selecţionerului.

În plus, fostul internaţional român susţine că tricolorii au a doua şansă la calificare, în ciuda faptului că adversare precum Islanda sau Macedonia de Nord au avut rezultate mai bune în ultimii ani. Dorinel Munteanu a ţinut să aducă aminte şi de valoarea jucătorilor nemţi, lotul Germaniei fiind evaluat la un miliard de euro, iar al României la 92 de milioane de euro.

Dorinel Munteanu, realist înaintea campaniei de calificări la Campionatul Mondial

"E o pierdere pentru echipa noastră naţioală că Mirel nu este pe bancă, de acolo putea trimite mai direct impulsurile către echipă, dar probabil se va ocupa staff-ul său.

E un meci extrem de greu, nu numai din prisma adversarului, ci şi din punctul nostru de vedere. Nu ştim nici noi în ce stadiu suntem, e primul joc în această campanie. Chiar dacă unii jucători sunt într-o formă destul de bună, nu ştim la nivelul echipei cum se prezintă. Dar noi seprăm ca la început de drum să obţinem o victorie astăzi.



Obiectivul real este într-adevăr locul doi. Trebuie să ne gândim că plecăm cu şansa a doua, dacă suntem cu capul pe umeri. Un rezultat bun cu Germania ar fi un bonus, un plus, dar ţinta noastră cred că va fi locul doi. Cred că am putea spera la acest loc doi. Trebuie însă să trecem cu bine peste meciul din această seară. Macedonia are jucători foarte puternici, experimentaţi, care joacă în străinătate. Va fi foarte, foarte greu.


Nu au dreptate cei care vorbesc despre Germania, pentru că au şi au avut tot timpul un potenţial foarte mare de selecţie, cu jucători extrem de valoroşi în campionatul intern. Germania este o forţă, chiar dacă selecţionerul pleacă. El pleacă după foarte mulţi ani, lasă locul altuia, nu este demis", a declarat Dorinel Munteanu, pentru Look Sport.

VIDEO | Rezumat Sepsi OSK - Gaz Metan Mediaş 1-1

Afla mai multe despre: echipa naţionalăromâniaromânia macedoniadorinel munteanucalificări mondial 

viewscnt
Articole similare