Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dorinel Munteanu doboară un mit. Ce s-a întâmplat, de fapt, la faza penalty-ului de la Euro 2000 executat de Ionel Ganea

Dorinel Munteanu doboară un mit. Ce s-a întâmplat, de fapt, la faza penalty-ului de la Euro 2000 executat de Ionel Ganea

Fotbal intern

Comentarii

Dorinel Munteanu, cel mai selecţionat jucător din istoria echipei naţionale, cu 134 de prezenţe sub tricolor, a intervenit în subiectul momentului în fotbalul românesc.

Dorinel Munteanu a avut o reacţie foarte dură la adresa lui Cosmin Contra.

"E un gest pentru care Cosmin cred că va plăti. Nu este permis să faci asemenea gest. Mai mult decât atât, a făcut-o în calitate de selecţioner al echipei naţionale. Va plăti vizavi de atmosferă, vizavi de tot ce se va întâmpla la echipa naţională în următoarele săptămâni.

Un asemenea gest nu poate fi interpretat decât ca lipsă de respect faţă de jucătorul pe care îl antrenezi şi care te reprezintă.

La asemenea nivel, nu poate fi scuzabil. Nici la divizia noastră naţională nu poţi să înjuri un jucător în halul ăsta, indiferent ce nervi ai. Probabil că această reacţie a lui Cosmin a venit după lunile de nesatisfacţie, de rezultatele care au fost în trecut. S-au adunat şi la el. Omeneşte, îl credem, dar profesional nu", a declarat Dorinel Munteanu, la Telekom Sport.

Întrebat care ar fi punctul său de vedere, dacă ar fi membru în Comisia Tehnică la Federaţie, Dorinel Munteanu a lăsat de înţeles că ar cere demiterea lui Cosmin Contra.

"Ţinând cont că este sfârşit de mandat al lui Cosmin, că am înţeles că mai are două luni de contract, probabil se va trece cu vederea sau se vor lua nişte măsuri mai puţin dure. 

Unul foarte dur (n.r. punctul său de vedere, dacă ar fi membru în Comisia Tehnică), pe care nu pot să vi-l spun acum, din respect pentru selecţioner. Mai avem încă şanse să califice echipa naţională şi nu pot să mă exprim", a adăugat Dorinel Munteanu.

Dorinel Munteanu l-a urecheat şi pe George Puşcaş: "O lipsă de personalitate din partea lui Stanciu şi o lipsă de respect din partea Puşcaş".

Dorinel Munteanu doboară un mit: "A fost o invenţie a lui Ganea"

Episodul de la meciul cu Norvegia a fost comparat cu faza penalty-ului de la meciul dintre România şi Anglia, de la Euro 2000, meci în care Ionel Ganea a înscris unul dintre goluri din penalty. Deşi s-a spus că Dorinel Munteanu ar fi fost desemnat să execute, "Neamţu" susţine altceva.

"Nu, a fost o minciună. Eu niciodată nu am bătut penalty la echipa naţională. Am fost un jucător slab la executarea loviturilor de la 11 metri. A fost o invenţie a lui Ganea, nu a fost niciun moment... Eu am marcat golul al doilea, dar nu s-a pus în niciun moment problema ca eu să execut penalti în minutul 90. Eu mă rezumam la ceea ce puteam", a încheiat Dorinel Munteanu.

Afla mai multe despre: dorinel munteanu 

viewscnt
Articole similare