Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dorinel Munteanu, elogiat în direct de un adversar din Superliga: "Fără el, echipa nu ar exista" | EXCLUSIV

Dorinel Munteanu, elogiat în direct de un adversar din Superliga: "Fără el, echipa nu ar exista" | EXCLUSIV

Oțelul Galați

Comentarii

Dorinel Munteanu, antrenorul celor de la Oţelul Galaţi, a fost lăudat de un rival din Superliga, în studioul Orange Sport.

Antrenorul Oţelului Galaţi a reuşit o performanţă incredibilă alături de formaţia sa, calificarea în semifinalele Cupei României. Elevii lui Dorinel o vor întâlni pe Universitatea Cluj în semifinalele Cupei României, iar dacă vor reuşi să se califice în finală, vor juca împotriva câştigătoarei partidei dintre FC Voluntari şi Corvinul Hunedoara.

MM Stoica l-a lăudat pe antrenorul gălăţenilor şi se bucură de calificarea Oţelului în următoarea fază a Cupei. Oficialul FCSB-ului a apreciat rezistenţa fotbaliştilor lui Dorinel, care au disputat, în etapa trecută, un meci împotriva celor de la FC U Craiova 1948, câştigat de gruparea moldavă cu scorul de 2-1.

Gălăţenii s-au întors în Moldova, dar au revenit la Craiova pentru meciul din Cupă, pe care l-au câştigat dramatic, cu un gol în minutul 114.

MM Stoica: "Ce face Dorinel este indubitabil"

"Sunt gălăţean, nu aveam cum să nu mă bucur că se califică Oţelul Galaţi şi cred că la meciul ăsta nu trebuie vorbit de Universitatea Craiova, cât trebuie vorbit despre Oţelul Galaţi.

Au jucat duminică la Craiova cu echipa lui Mititelu, au câştigat, fără drept de apel. Au plecat la Galaţi, s-au întors, au jucat 120 de minute fără să folosească toţi titularii şi au câştigat, chiar dacă în minutul 114, fără drept de apel, pentru că au fost superiori.

Eu aşa am văzut meciul, nu vreau să supăr pe nimeni, mi s-a părut că a fost un penalty clar pentru Oţelul, la atacul lui Vlădoiu. A avut Teles o ocazie monumentală, iar Craiova a avut vreo 2-3 situaţii dar în niciun caz ocazii atât de clare ca cele ale Oţelului. Oţelul îmi dă impresia că este... se supără Dorinel dacă fac vreo comparaţie, dar este un adversar foarte, foarte dificil.

Ce face Dorinel... este indubitabil. Fără Dorinel, echipa aia cred că nu ar exista, el e activ, nervos şi transmite starea asta echipei, nu de nervozitate, dar de hiperactivitate, din primul minut. E exact Dan Petrescu.", a declarat MM Stoica, la emisiunea Sport Report.

Afla mai multe despre: otelul galatifcsbmm stoicadorinel munteanusuperligacupa romaniei 

viewscnt
Articole similare