Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dorinel Munteanu gata să preia o echipă din Liga 1. Fostul antrenor al Oţelului aproape de o înţelegere cu Poli Iaşi

Dorinel Munteanu gata să preia o echipă din Liga 1. Fostul antrenor al Oţelului aproape de o înţelegere cu Poli Iaşi

Fotbal intern

Comentarii

Poli Iaşi este echipa pe care Dorinel Muntean o poate antrena, dacă acceptă oferta propusă de primarul Mihai Chirică.

Poli Iaşi este într-un moment critic, iar primarul oraşului, Mihai Chirică, caută cu disperare un antrenor nou care să îi ia locul lui Andrei Cristea şi care să poată salva echipa de la retrogradare.

Dorinel Munteanu gata să preia o echipă din Liga 1

Mihai Chirică nu a mai suportat ceea ce se întâmplă cu Poli Iaşi, care a acumulat 8 înfrângeri în ultimele 9 etape. Primarul l-a scos din funcţia de antrenor principal pe Andrei Cristea şi l-a numit în locul său pe Marian Rada, ca variantă temporară.

Poli Iaşi este acum în căutarea accelerată a aunui antrenor care să o poată scoate din zona roşie a clasamentului şi să o salveze de la retrogradare.

Fostul antrenor al Oţelului aproape de o înţelegere cu Poli Iaşi

Înainte ca numele lui Dorinel Munteanu să apară pe lista celor de la Poli Iaşi, echipa a fost refuzată de Eugen Neagoe, Flavius Stoican şi Cristiano Bergodi.

Potrivit celor de la ProSport, fostul antrenor al celor de la Oţelul Galaţi, este favorit să preia clubul care este într-o perioadă dificilă.

Dorinel Munteanu (52 de ani) este în prezent liderul selecţiilor pentru reprezentativa României. Munteanu a reuşit în cariera sa ca tehnician să câştige campionatul cu Oţelul Galaţi în sezonul 2010/2011, iar ultima sa echipă pe care a antrenat-o a fost CSM Reşiţa.

Dorinel îşi începuse cariera de antrenor în 2005 la CFR Cluj, pe vremea când acesta era şi jucătorul grupării din Gruia. În ipostaza de antrenor-jucător a mai fost şi la FC Argeş, FC Vaslui şi U Cluj, după care s-a retras ca fotbalist şi a continuat să antreneze.

Dorinel Munteanu a mai antrenat pe la FCSB, Oţelul Galaţi, Dinamo, Mordovia, Kuban Krasnodar, Qabala, Astra, Zakho şi Concordia Chiajna.

O altă soluţie pentru Poli Iaşi

Florin Priunea a declarat pentru ProSport că la Poli Iaşi trebuie să vină un antrenor mai cu atitudine şi crede că Dan Petrescu şi Cristiano Bergodi, care sunt disponibili, ar putea să rezolve problema echipei moldovene.

"Toate transferurile făcute de Poli Iaşi n-au confirmat, poate doar portarul Laurenţiu Brănescu. Se ocupa doar Toni Heleşteanu, trebuie să-şi asume erorile. A făcut greşeli mari. Poli Iaşi are şanse de salvare! E liber Dan Petrescu, e liber Cristiano Bergodi.

Trebuie să vină cineva să bată cu pumnul în masă, să pună lucrurile la punct, să pună piciorul în prag. Se spune că Bergodi e foarte scump. da, e scump, dar e bun! Daţi bani pentru aşa ceva, ca să vă salvaţi. Nu mi-a plăcut atitudinea primarului! Mai vorbesc cu el, mai schimbăm mesaje. E un băiat bun, dar nu se pricepe la fotbal. Ăsta este adevărul!

Ieşirea de ieri la adresa lui Andrei Cristea nu mi-a plăcut deloc… Nu poţi face aşa ceva când eşti primar în al doilea oraş mare al ţării. M-am simţit mândru atunci când am fost preşedinte la Poli Iaşi. N-o să uit niciodată atmosfera de la partida cu Hajduk Split", a declarat Florin Prunea pentru ProSport.

Poli Iaşi este pe ultimul loc în Liga 1 şi are 16 puncte după 24 de etape.

Afla mai multe despre: dorinel munteanu 

viewscnt
Articole similare