Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dorinel Munteanu i-a răspuns lui MM Stoica, după ce oficialul FCSB a rămas uimit de cantonamentele Oţelului

Dorinel Munteanu i-a răspuns lui MM Stoica, după ce oficialul FCSB a rămas uimit de cantonamentele Oţelului

Superliga

Comentarii

În luna mai se împlinesc 13 ani de la miracolul reuşit de Dorinel Munteanu pe banca Oţelului, însă metodele de pregătire ale ”Neamţului” nu s-au schimbat deloc. În sezonul 2010-2011, fără nume mari în lot, dar cu ambiţie şi determinare, gălăţenii au câştigat titlul în România şi au dat peste cap toate calculele făcute de granzii din Bucureşti.

Dorinel Munteanu i-a dat replica lui Mihai Stoica. Oficialul FCSB a fost uimit de metodele ”Neamţului” de pregătire

Deşi majoritatea echipelor din Superligă au preferat să îşi organizeze cantonamentele de iarnă peste hotare, Dorinel Munteanu a optat ca echipa să se pregătească în ţară, mai exact în Bucovina. Antrenamentele dure propuse de ”Neamţ” l-au uimit pe Mihai Stoica, iar antrenorul Oţelului a ţinut să îi raspundă oficialului de la FCSB, în cadrul unei conferinţe de presă.

„Eu cred că este un soi de răutate, nu de profesionalism. Nu este prima dată când duc echipa în cantonament montan, atât vara, cât şi iarna am făcut-o, nu a lipsit până acum de când sunt eu antrenor. Sunt convins că aceste câteva zile la Vatra Dornei vor ajuta echipa.

Sigur, nu am putut să desfăşurăm foarte bine planul de pregătire, pentru că perioada de pauză a fost foarte scurtă, dar câteva zile aici ne-au prins bine. Cum eu nu comentez despre pregătirea altor echipe, cred că ar fi profesionist ca şi ei să nu comenteze despre ce fac eu, ce metode am la echipa mea. Eu cred că au mai multe minusuri decât avem noi.

M-a deranjat foarte mult că au început aceste comentarii de la foşti gălăţeni. Pe unul îl ştiţi foarte bine, este director sau preşedinte la FCSB, al doilea un fost preşedinte la Oţelul, care nu a realizat nimic pentru această echipă. Nu vreau să dau nume, se cunosc foarte bine.

În rest, nu ne interesează părerea nimănui, ne vedem de program şi de rezultate. Trebuie mai mult respect!”, a spus Dorinel Munteanu, citat de GSP.ro.

MM Stoica a comentat antrenamente lui Dorinel Munteanu la Oţelul Galaţi

„Mamă-mamă! Asta e ireal! E ireal. Bine, au avut rezultate, au jucat bine... Dar e ireal! Eu mă mir... Senzaţional! Când am văzut un aşa antrenament la noi? Când mergeam la Forban. Din 2004. Dar acolo era zăpadă, adevărat. Nu era foarte mare. Nu trecea niciodată de piept (n.r- râde). Nu ştiai dacă Florentin Dumitru era la antrenament.

Asta e senzaţional... Am auzit multe variante. Nu ştiu daca e ok, dacă nu e ok... Fotbalul se joacă pe verde, pe plat. Ţine chestia asta să poţi să alergi? Ţine? Am mai văzut asta cu alergatul pe pante când eram la juniori.

Arta lui Dorinel e că a făcut o echipă bună fără fotbalişti. Dacă nu-i vezi în trening, nu ştii că sunt fotbalişti. Munteanu zice că vrea două milioane pe Cistotti, dar nu dă nimeni...”, a spus Mihai Stoica la Orange Sport, în urmă cu câteva zile.

  • Lotul SC Oţelul Galaţi pentru cantonamentul de la Vatra Dornei: Cosmin Dur-Bozoancă, Relu Stoian, Gabriel Ursu - portari; Mihai Adăscăliţei, Jonathan Cisse, Ştefan Farcaş, Costin Ghiocel, Dragan Lovric, Iustin Neacşu, Andrei Rus, Joao Serrao, Miguel Silva, Francois Yabre, Milen Zhelev - fundaşi; Ştefan Bodişteanu, Denis Bordun, Juri Cisotti, Vasile Jardan, Frederic Maciel, Răzvan Tănasă, Samuel Teles, Diego Zivulic - mijlocaşi; George Cîrjan, Kehinde Fatai, Alexandru Pop. Mijlocaşul Ionuţ Neagu a rămas acasă din cauza unei accidentări.

Afla mai multe despre: otelulfcsbsuperligădorinel munteanumm stoica 

viewscnt
Articole similare