Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dorinel Munteanu îi dă un singur sfat lui Iordănescu înaintea debutului preliminariilor: ”Avem jucători valoroşi. Nu concep să nu luăm şase puncte” | EXCLUSIV

Dorinel Munteanu îi dă un singur sfat lui Iordănescu înaintea debutului preliminariilor: ”Avem jucători valoroşi. Nu concep să nu luăm şase puncte” | EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

România urmează să debuteze în preliminariile pentru Euro 2024, cu un meci în deplasare împotriva Andorrei. În cea de a doua partidă, echipa naţională o va înfrunta pe Belarus. Dorinel Munteanu a dezvăluit, într-un interviu pentru Orange Sport, că se aşteaptă la şase puncte după aceste două confruntări.

Echipa naţională a primit o grupă foarte accesibilă în preliminariile pentru Euro 2024, din care mai fac parte Elveţia, Israel, Kosovo, Belarus şi Andorra.

Selecţionata pregătită de Edi Iordănescu va debuta în calificări cu două dueluri împotriva celor mai slab cotate ţări din grupă, iar aşteptările sunt ridicate.

”Avem jucători valoroşi. Nu concep să nu luăm şase puncte”

Având în vedere cât de modeste sunt naţionalele Andorrei şi Belarusului, este greu de conceput pentru aproape oricine din fotbalul românesc ca ”tricolorii” să nu cucerească toate punctele.

De aceeaşi părere este şi Dorinel Munteanu, care a dezvăluit, într-un interviu pentru Orange Sport, că e aşteaptă ca România să câştige primele două dueluri.

Antrenorul Oţelului Galaţi a punctat că grupa este una chiar accesibilă, din care România s-ar putea califica la Euro 2024, clasându-se pe una dintre primele două poziţii.

Munteanu a avut un singur sfat pentru Edi Iordănescu: să înveţe din greşelile de până acum. Acesta a notat că selecţionerul a mai comis eroarea de a folosi jucători pe posturi pe care nu sunt comozi.

Dorinel Munteanu îi dă un singur sfat lui Iordănescu înaintea debutului preliminariilor

Eu sper că am învăţat din greşelile pe care le-am făcut până acum. Mă refer atât la jucători, cât şi la stafful tehnic. Pe primul plan trebuie să fie rezultatele.

Grupa nu este una imposibilă de a ne califica. Eu tot consider că avem jucători valoroşi, dar trebuie puşi să joace pe poziţiile lor unde dau cel mai bun randament.

Este o dublă în care dorim şase puncte pentru că avem adversari accesibili. Nu concep să nu luăm şase puncte”, a declarat Dorinel Munteanu, pentru Orange Sport.

Aşadar, sâmbătă, 25 martie, şi marţi, 28 martie, România va da peste Andorra şi Belarus, în primele două meciuri din această ediţie a preliminariilor.

Greul va începe cu adevărat pentru ”tricolori” de abia la următoarea acţiune, din iunie, când vor înfrunta Kosovo şi Elveţia, pe ambele în deplasare.

Afla mai multe despre: românia 

viewscnt
Articole similare