Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dorinel Munteanu îl critică pe Cosmin Contra: ”Am jucat foarte slab! Schimbă foarte mult” Mesaj clar în privinţa lui Ianis Hagi

Dorinel Munteanu îl critică pe Cosmin Contra: ”Am jucat foarte slab! Schimbă foarte mult” Mesaj clar în privinţa lui Ianis Hagi
Comentarii

Dorinel Munteanu, omul cu cele mai multe prezenţe în tricoul echipei naţionale, l-a criticat pe Cosmin Contra pe prestaţia României în meciul cu Norvegia.

Dorinel Munteanu consideră că selecţionerul face prea multe schimbări de la meci la meci şi că e imposibil să înveţi un titular la echipa naţionlaă. Mai mult, Dorinel îl vrea pe Ianis Hagi titular şi în meciurile importante, nu doar în partidele cu adversari modeşti.

Am jucat slab, foarte slab. Chiar dacă am avut câteva minute bune pe final, nu ne putem califica. Am şutat primul şut pe poartă, dacă nu mă înşel, în minutul 29 sau 30, cam aşa. Inexplicabil pentru mine, atât respect pentru echipa Norvegiei. Nu pot să-mi dau seama. Eu mai sunt de părere că deşi Cosmin are toate pârghiile sau toate hăţurile în mână ca să creeze cel mai bun 11, pe mine m-a surprins şi primul 11. M-a surprins foarte mult. Când un Bancu, care a jucat cam toate jocurile la Cosmin, nu a fost folosit, la un meci important pentru noi, din punctul meu de vedere, foarte important pentru calificare, fiindcă, am spus şi înainte de meci, pe noi ne ţine în viaţă o victorie contra Norvegiei. În rest, un rezultat de egalitate, e amăgitor. După aceea, Grozav, a început cu Grozav. Schimbările masive, la fiecare joc sunt 3-4 schimbări, 5 schimbări.

Au fost foarte multe schimbări, nu poţi să creezi un nucleu. Nu poţi să ştii un titular al echipei naţionale. Ne gândim la următorul joc, deşi cu Malta cred că nu trebuie să se pună problema echipei care câştigă. 

Ianis Hagi a intrat foarte bine, da. Nu e prima dată când intră foarte bine. nu ştiu de ce nu i se dă încredere, nu numai în meciurile cu Malta, Feroe sau eu ştiu cu cine mai jucăm noi. Să-i dea încredere de la început, în meciurile mai consistente, mai puternice. Ianis trece printr-o perioadă bună”, a spus Dorinel Munteanu, la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: dorinel munteanuechipa nationalacontrabancu 

viewscnt
Articole similare