Experiențe împreună.
You are here:

Dorinel Munteanu: „Pentru Concordia campionatul a început de ieri”

Dorinel Munteanu: „Pentru Concordia campionatul a început de ieri”

Liga 1

Dorinel Munteanu a fost prezentat, marţi, ca noul antrenor al echipei Concordia Chiajna, el afirmând că obiectivul formaţiei este o clasare cât mai apropae de play-off. "Pentru Concordia campionatul a început de ieri", a spus tehnicianul formaţiei clasate pe locul 13, cu şapte puncte din opt meciuri.

"Am preluat această funcţie fără ezitare. Am urmărit câteva jocuri ale Concordiei şi am încredere în jucători. Lotul de jucători a reprezentat un lucru decisiv în decizia mea. Există dorinţă de afirmare din partea lor. Sper să nu mă dezamăgească. Jucătorii trebuie să respecte, să fie disciplinaţi. Atunci vor fi prietenii mei. Dacă nu fac acest lucru, cu părere de rău vă spun că se vor întâmpla lucruri neplăcute. Obiectivul nostru e o clasare cât mai aproape de play-off şi, de ce să nu visăm, chiar la play-off. Pentru Concordia campionatul a început de ieri. Jucătorii trebuie să fie uniţi", a declarat Dorinel Munteanu, la prezentarea oficială.

Dorinel Munteanu îl înlocuieşte pe Ionuţ Badea, al cărui contract a fost reziliat sâmbătă.

În vârstă de 50 de ani, Dorinel Munteanu şi-a început cariera de antrenor în 2005, la CFR Cluj, şi a mai pregătit echipele FC Argeş, FC Vaslui, U Cluj, Steaua, Oţelul, Dinamo, Mordovia Saransk, Kuban Krasnodar, Gabala, Astra şi FC Zakho.

viewscnt
Articole similare