Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dorinel Munteanu revine în Liga I! FOTO | Cu cine s-a înţeles "Munti" şi primele imagini de la antrenament

Dorinel Munteanu revine în Liga I! FOTO | Cu cine s-a înţeles "Munti" şi primele imagini de la antrenamentgalerie foto

Concordia Chiajna

Comentarii

Dorinel Munteanu este foarte aproape de revenirea în Liga I. Munti este aşteptat la Bucureşti pentru ultimele negocieri, iar dacă totul decurge conform planurilor, la finalul zilei va fi prezentat oficial.

UPDATE 18:10 Avem primele imagini de la antrenamentul condus de Dorinel Munteanu la Concordia Chiajna.

UPDATE 17:25 Preşedintele Concordiei Chiajna, Cristi Tănase, a anunţat că echipa sa a ajuns la o înţelegere cu tehnicianul care devenea campion al României pe banca celor de la Oţelul Galaţi.

”Am mai avut variante, nu mai contează. Am discutat numai cu doi antrenori, atât. Am considerat că este omul potrivit pentru a antrena Concordia Chiajna, şi consider că fotbalul românesc are nevoie de experienţa lui Dorinel Munteanu”, a spus Tănase pentru ProSport.

 

Concordia Chiajna l-a demis pe Ionuţ Badea după rezultatele dezamăgitoare din acest sezon, iar ilfovenii sunt foarte aproape de a-l aduce la echipă pe Dorinel Munteanu.

Antrenorul urmează să ajungă azi în Bucureşti pentru a purta discuţiile finale cu şefii din Chiajna. În cazul în care lucrurile vor fi clare, atunci Munteanu va semna contractul şi va sta pe banca ilfovenilor în următoarea etapă de campionat.

Bergodi sau Vasile Miriuţă sunt soluţiile Concordiei în cazul în care pică varianta cu Dorinel Munteanu, după cum scrie Gazeta Sporturilor.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: dorinel munteanuchiajna 

viewscnt
Articole similare