Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dorinel Munteanu şi-a făcut "praf" un jucător: "Trebuia să îl schimb în minutul 20". Vrea în play-off: "Am încredere"

Dorinel Munteanu şi-a făcut "praf" un jucător: "Trebuia să îl schimb în minutul 20". Vrea în play-off: "Am încredere"
Comentarii

În urma egalului cu Gaz Metan Mediaş, Dorinel Munteanu a pus "tunurile" pe ofensivă şi a avut şi o ţintă clară, jucătorul pe care l-a scos în minutul 44. Cu toate acestea, cel mai selecţionat jucător din istoria echipei naţionalei este de părere că echipa lui poate prinde play-off-ul.

Chiajna nu a avut niciun şut pe poartă în meciul de acasă cu Mediaş, iar Dorinel a sesizat imediat că este o problemă în atac. Spre finalul primei reprize, în minutul 44, l-a scos de pe teren pe Guessan şi l-a introdus pe Paul Batin, dar tehnicianul afirmă că trebuia scos şi mai devreme: "Suntem foarte organizaţi, dar trebuie să şi marcăm. Am avut un adversar bun, care îşi merită locul în primele şase echipe, dar eu aştept mai mult pe faza ofensivă de la echipa pe care o conduc. 

Trebuia să îl schimb în minutul 20. Dacă un atacant nu câştigă un duel, asta spune multe", a declarat Munteanu la flash interviul de după meci. 

Antrenorul de la Concordia a vorbit şi despre obiectivul său. Dorinel ţinteşte play-off-ul, chiar dacă în acest moment Chiajna este pe locul 9: "Am curajul să spun că am un nucleu de jucători cu foarte multă atitudine, iar cu multă muncă putem să sperăm la acest obiectiv. Eu am încredere şi nu vorbesc să mă aflu în treabă. La prima vedere este un obiectiv îndrăzneţ, dar vedeţi cum se desfăşoară lucrurile în campionatul intern".

Afla mai multe despre: dorinel munteanuconcordia chiajna 

viewscnt
Articole similare