Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dorinel Munteanu şi-a trimis secundul să explice înfrângerea cu Dinamo: „Mergem acasă şi facem o analiză! Avem lucruri de reparat”

Dorinel Munteanu şi-a trimis secundul să explice înfrângerea cu Dinamo: „Mergem acasă şi facem o analiză! Avem lucruri de reparat”

Oțelul Galați

Comentarii

Dinamo a câştigat fără emoţii duelul cu Oţelul Galaţi, scor 3-1, în Superliga României.

Laurenţiu Iorga, secundul de la Oţelul, a comentat înfrângerea Cu Dinamo

După meciul de pe „Arcul de Triumf”, Dorinel Munteanu a refuzat să vină la interviu, acuzând probleme medicale. În acest context, Laurenţiu Iorga, secundul lui Dorinel, a fost băgat la înaintare.

„Presiunea era mai mare pe ei. Mergem acasă şi facem o analiză la rece a acestui meci şi să reparăm ce trebuie reparat. Acum nu vreau să vorbesc imediat după meci. Nu pot fi obiectiv şi vom vedea zilele următoare ce vom face. 

Nu ştim ce are Cisotti, acuză anumite dureri, iar mâine vom vedea care e situaţia, cu doctorul. Mai sunt patru meciuri şi nu avem decât să ne pregătim mai bine şi să credem în şansele noastre”, a declarat Laurenţiu Iorga, secundul de la Oţelul după meci.

Dorinel Munteanu a comis-o din nou. De ce a refuzat să vină la interviu după ce a fost bătut de Dinamo

Dinamo a controlat în totalitate partida cu Oţelul şi s-a impus cu 3-1. În urma prestaţiei dezamăgitoare a jucătorilor săi, Dorinel Munteanu a cedat din nou la marginea terenului şi a criticat deciziile brigăzii de arbitri.

În cele din urmă, antrenorul Oţelului a şi fost eliminat de centralul partidei, în minutul 73. Deşi suspendarea îi va începe abia de etapa viitoare, când nu va mai avea dreptul de a sta pe banca tehnică, Dorinel Munteanu a refuzat să mai vină la declaraţii după partida cu Dinamo.

Antrenorul a invocat o răceală, având probeme şi la interviul oferit înaintea meciului pierdut de echipa sa. Rămas fără voce, conform declaraţiilor sale, Dorinel Munteanu nu s-a mai prezentat în faţa reporterilor şi după meciul pierdut de Oţelul în faţa lui Dinamo.

Afla mai multe despre: laurentiu iorgaoteluldinamo 

viewscnt
Articole similare