Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dorinel Munteanu, sigur că o poate transforma pe Oţelul Galaţi într-o forţă, în Superligă, cu o condiţie: "Sunt convins!"

Dorinel Munteanu, sigur că o poate transforma pe Oţelul Galaţi într-o forţă, în Superligă, cu o condiţie: "Sunt convins!"

Oțelul Galați

Comentarii

Dorinel Munteanu (55 de ani), antrenorul Oţelului Galaţi, e sigur că echipa sa s-ar transforma într-o forţă din Superligă cu o condiţie. Nou-promovată, Oţelul a început să lege victorii după o serie de egaluri ce părea interminabilă.

Desemnat antrenorul lunii septembrie, Dorinel Munteanu pune presiun pe autorităţile din Galaţi pentru construirea unui nou stadion. Cu o nouă arenă, "Munti" e sigur că Oţelul Galaţi s-ar transforma într-o adevărată forţă, iar stadionul ar fi mereu plin.

Dorinel Munteanu vrea un stadion nou la Galaţi: "Sunt convins că am rivaliza cu FCSB la suporteri"

Antrenorul care a dus-o pe Oţelul din Liga 3 până în prima ligă şi cu un parcurs bun vorbeşte despre cum a reuşit să transforme echipa cu ajutorul publicului numeros care vine la meciuri. Dorinel Munteanu i-a ridicat în slăvi pe suporterii Oţelului.

"Încet, încet, cu ajutorul domnului primar, care a fost singurul care ne-a ajutat. Plus sponsorii noştri care ne-ajută financiar şi au făcut ca stadionul să fie la fiecare meci plin. Asta mă bucură şi am emoţii când vorbesc de un stadion plin, fotbalul se trăieşte din nou în Galaţi.

Spectatorii sunt alături de echipă, dar dacă am beneficia de un stadion nou sunt convins că am rivaliza cu orice echipă din ţară! Inclusiv cu FCSB! Referindu-mă la suporteri, la numărul lor şi susţinerea echipei. Acum avem un stadion vechi, în care nu se mai poate investi foarte mult, decât pentru cosmetizare şi pentru licenţă", a spus Dorinel Munteanu, conform gsp.ro.

Oţelul Galaţi se află pe locul 9 în clasamentul Superligii, după 12 meciuri, cu 14 puncte strânse, două egaluri, două victorii şi o înfrângere în ultimele cinci partide.

Afla mai multe despre: otelul galatidorinel munteanusuperliga 

viewscnt
Articole similare