Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dorinel Munteanu, un nou discurs tăios: ”Am luat un gol de cascadorii răsului. Suporterii nu ştiu de ce ne-au respins”. Mesaj pentru portarul Relu Stoian

Dorinel Munteanu, un nou discurs tăios: ”Am luat un gol de cascadorii răsului. Suporterii nu ştiu de ce ne-au respins”. Mesaj pentru portarul Relu Stoian

Oțelul Galați

Comentarii

Antrenorul celor de la Oţelul Galaţi, Dorinel Munteanu (55 de ani), a tras concluziile după remiza de pe teren propriu cu FC Voluntari.

Oţelul Galaţi a încheiat la egalitate, pe teren propriu, scor 2-2, meciul disputat în compania formaţiei FC Voluntari, în meciul de debut al etapei a şaptea din Superligă.

Ilfovenii au egalat în numai trei minute, în timp ce gălăţenii au rămăs încă fără victorie de la revenirea în prima ligă.

Dorinel Munteanu, un nou discurs tăios: ”Am luat un gol de cascadorii răsului”. Mesaj pentru portarul Relu Stoian, dar şi pentru fanii Oţelului

La finalul meciului, Dorinel Munteanu consideră că elevii săi au primit foarte uşor golurile şi a precizat că nu înţelege de ce suporterii gălăţeni nu au salutat echipa la capătul partidei.

”Am luat un gol de cascadorii răsului. Nu cred că este un antrenor mai supărat decât mine în seara aceasta. Meritam categoric victoria astăzi. Am avut foarte multe ocazii, nu am ce să le reproşez băieţilor decât fazele golurilor primite.

(n.r. despre gafa lui Relu Stoian) Nu e vorba de asumare, e vorba de echipă. Voi vedea ce voi face pe viitor. Sigur, nu doar Stoian a fost vinovat la faza golului, au mai fost nişte „specialişti” cu care trebuie să discut.

Nu suntem echipa păcii, atât putem acum, vor veni şi victoriile. Chiar şi suporterii noştri, astăzi, nu ştiu de ce ne-au respins, pentru că ei trebuie să fie lângă echipă la bine şi la rău, dar când ne-am dus la ei să-i salutăm după meci…

Mai sunt multe jocuri de jucat. Eu cred că jocul nostru a plăcut multor oameni, o să vină şi victoria. Nu a venit în seara asta, dar o să vină. Problema noastră este că primim foarte uşor golurile”, a declarat Munteanu, după meci.

După şapte etape, Oţelul se află pe locul 12, cu şase puncte acumulate, înregistrând şase remize şi un eşec.

Afla mai multe despre: otelul galatidorinel munteanusuperliga 

viewscnt
Articole similare