Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dorinţă îndeplinită pentru Dan Petrescu! Conducerea lui CFR îi face pe plac şi îi aduce un înlocuitor pentru Kevin Boli

Dorinţă îndeplinită pentru Dan Petrescu! Conducerea lui CFR îi face pe plac şi îi aduce un înlocuitor pentru Kevin Boli

CFR Cluj

Comentarii

Dan Petrescu şi-a exprimat public dorinţa de a primi un înlocuitor pentru Kevin Boli, plecat în această vară în Turcia. Conducerea campioanei s-a conformat şi CFR a început negocierile pentru aducerea unui fundaş central.

Rachid Bouhenna (29 de ani) este fundaşul ales de Dan Petrescu. CFR Cluj a început negocierile cu Sepsi Sfântu Gheorghe pentru apărătorul care măsoară 1,91 metri, potrivit presei locale

Născut la Meru, în Franţa, din părinţi algerieni, Bouhenna a reprezentat Algeria la sub 23 de ani. El a fost transferat de Sepsi vara trecută, de la Dundee United şi a devenit rapid un jucător de bază pentru formaţia antrenată de Leo Grozavu şi chiar a ajuns să poarte banderola de căpitan. 

  • 400.000 de euro este cota lui Rachid Bouhenna, potrivit transfermarkt.com 
  • CS Sedan B, Doncaster, RE Bertrix, AFC Compiegne, CS Constantine, MC Algiers, Dundee United şi Sepsi sunt echipele la care a jucat fundaşul

39 de meciuri a jucat Bouhenna în tricoul lui Sepsi, pentru care a reuşit să marcheze şi două goluri, unul dintre ele chiar în acest sezon, împotriva celor de la Astra Giurgiu, în egalul 2-2. El este la bază fundaş central, însă la nevoie poate juca şi în banda dreaptă, dar şi la închidere. 

Transfer la CFR Cluj! Campioana i-a găsit înlocuitor lui Kevin Boli

Cumpărat de la FC Viitorul în 2017, Kevin Boli a fost unul dintre cei mai importanţi fotbalişti ai campioanei României din ultimii ani. Fundaşul central a adus în conturile CFR-ului un profit de peste două milioane de euro, în 2018, când a fost vândut la Guizhou Hengfeng, echipă la care era antrenor Dan Petrescu în anul respectiv. CFR a plătit 450.000 de euro celor de la Viitorul pentru a-l avea.

Kevin Boli nu s-a adaptat în China şi nu a dat randamentul scontat, iar CFR Cluj l-a împrumutat de la chinezi în iarna lui 2019. Apărătorul central a fost cumpărat definitiv de campioana CFR în această vară, cu 300.000 de euro. Samsunspor ar fi plătit aproximativ 700.000 de euro celor de la CFR pentru Kevin Boli, iar pentru a pleca, ivorianul a renunţat la mai multe restanţe financiare. 

Afla mai multe despre: rachid bouhennasepsi 

viewscnt
Articole similare