Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dorinţa pe care o are Francesca Schiavone după ce a scăpat de cancer: "Vreau să o antrenez pe Simona Halep"

Dorinţa pe care o are Francesca Schiavone după ce a scăpat de cancer: "Vreau să o antrenez pe Simona Halep"

Tenis

Comentarii

Francesca Schiavone (39 de ani), fostă jucătoare de tenis din Italia, a anunţat recent că a scăpat de cancer, iar într-in interviu pentru Gazzetta dello Sport a declarat că îşi doreşte să o antreneze pe Simona Halep.

Câştigătoarea de la Roland Garros din 2010 are încredere în Simona Halep şi este de părere că jucătoarea din România poate să revină pe primul loc în clasamentul WTA: ”Simona Halep este o fată seriosă şi mi-ar plăcea să o antrenez. Este o jucătoare cu un potenţial uriaş, care poate reveni pe primul loc în lume şi să rămână mult timp acolo”, a declarat fosta sportivă în Gazzetta dello Sport. 

Jucătoare de tenis Francesca Schiavone a învins cancerul

Francesca Schiavone s-a retras din activitatea competiţională în septembrie 2018. Ea este prima jucătoare italiană care a câştigat un turneu de Mare Slem ( la Roland Garros, în 2010) şi are în palmares opt trofee şi încă 12 finale jucate la simplu. La dublu, Schiavone a câştigat şapte trofee. În plus, Francesca Schiavone a câştigat de trei ori Fed Cup cu echipa Italiei: 2006, 2009, 2010.

Francesca Schiavone a ataşat şi un filmuleţ, în care spune, în italiană, că pentru ea a fost lupta cea mai grea din viaţa sa.

“Salutări tuturor, după 7-8 luni de absenţă din social media şi din lume, vreau să vă împărtăşesc ce mi s-a întâmplat. Am fost diagnosticată cu cancer. Am făcut chimioterapie, am avut de dus o luptă grea şi acum încă respir, am câştigat această luptă. Iar acum am revenit în acţiune. Cel mai frumos lucru este că am reuşit să câştig această luptă. Când mi-au spus asta în urmă cu câteva zile, am fost foarte fericită. Şi acum sunt fericită”, a scris Schiavone pe Twitter, în limba engleză.

Afla mai multe despre: francesca schiavonesimona halep 

viewscnt
Articole similare