Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dorit cu insistenţă de Juventus, Arthur a dat răspunsul final! Tatăl fotbalistului a vorbit deja cu şefii ambelor cluburi şi a anunţat dorinţa brazilianului

Dorit cu insistenţă de Juventus, Arthur a dat răspunsul final! Tatăl fotbalistului a vorbit deja cu şefii ambelor cluburi şi a anunţat dorinţa brazilianului

FC Barcelona

Comentarii

Arthur Melo (23 de ani), fotbalistul Barcelonei pe care Juventus îl doreşte foarte tare, vrea să rămână în continuare pe Camp Nou! Tatăl brazilianului a discutat deja cu reprezentanţi ai ambelor cluburi şi i-a informat că fiul său îşi doreşte foarte tare să continue în Catalonia şi să aibă succes alături de Leo Mess şi compania.

Barcelona şi Juventus negociază de mai multă vreme posibilităţi de schimburi de jucători şi, după ce catalanii s-au înţeles deja cu Pjanic, torinezii au încercat să-l convingă pe Arthur să semneze un contract. Doar că s-au lovit de refuzul fotbalistului. Mundo Deportivo scrie că tatăl lui Arthur, care îi este şi agent, a discutat deja cu Fabio Paratici, şeful transferurilor de la Juventus, dar şi cu Eric Abidal şi Ramon Planes - reprezentanţii Barcelonei -, şi i-a anunţat că mijlocaşul exclude orice posibilitate de a părăsi Camp Nou în viitorul apropiat.

Clubul italian a încercat din răsputeri să-l convingă pe Arhtur Melo să semneze cu "Bătrâna Doamnă", însă se pare că toate iniţiativele torinezilor vor rămâne fără izbândă. Maurizio Sarri, antrenorul lui Juventus, este cel care îşi doreşte foarte tare să-l transfere pe "noul Xavi", aşa cum este poreclit Arthur de jurnaliştii din Spania şi Catalonia.

Rămâne de văzut, acum, în ce condiţii se va realiza trecerea lui Miralem Pjanic (30 de ani), care deja şi-a dat acordul pentru transferul său pe Camp Nou şi are undă verde la Juventus să plece. Sport a scris în urmă cu mai mult de o săptămână că Barcelona şi Juventus au un acord de principiu în ceea ce priveşte "pachetul" Pjanic-De Sciglio. Cei doi ar urma să ajungă la FC Barcelona, iar la Torino ar fi trimis Nelson Semedo (25 de ani), iar italienii să mai plătească 25 de milioane de euro către catalani.

Afla mai multe despre: arthur melotransferfc barcelonajuventusraspuns 

viewscnt
Articole similare