Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dorit de FC Barcelona şi Real Madrid, Fabian Ruiz are un preţ piperat pe piaţa transferurilor! Anunţul făcut de patronul lui Napoli

Dorit de FC Barcelona şi Real Madrid, Fabian Ruiz are un preţ piperat pe piaţa transferurilor! Anunţul făcut de patronul lui Napoli

Serie A

Comentarii

Aurelio De Laurentiis, patronul lui Napoli, nici nu concepe să se despartă de starul său, Fabian Ruiz (24 de ani), până când nu primeşte o ofertă de 100 de milioane de euro. Mijlocaşul spaniol e dorit de mai multe echipe de top din Europa.

Într-o discuţie cu italienii de la Corriere dello Sport, De Laurentiis a declarat sus şi tare că e gata să reziste oricărei oferte mai mici de 100 de milioane de euro pe care o va primi pe numele lui Fabian Ruiz. Real Madrid şi FC Barcelona sunt două formaţii interesate de transferul mijlocaşului, care a impresionat prin evoluţiile sale de la Napoli şi de la naţionala Spaniei. Fabian Ruiz, însă, a făcut o figură frumoasă în LaLiga, la Betis.

"Fabian mai are contract trei ani cu Napoli, deci nu este nicio problemă. Când o echipă va veni cu o ofertă de 100 de milioane de euro, atunci mă voi gândi să-i vând. Nu voi lua în considerare o ofertă mai mică. Nu am nevoie de bani.", a spus Aurelio De Laurentiis, conform sursei citate.

De Laurentiis se gândeşte chiar să-i prelungeacă actualul contract lui Fabian Ruiz, spaniolul care se află pe lista celor mai importante din Spania, Real Madrid şi FC Barcelona.

Afla mai multe despre: fabian ruizaurelio de laurentiisnapoli 

viewscnt
Articole similare