Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dorit de FCSB şi U Craiova, jucătorul a ales. Cu cine a semnat, după ofertele lui Becali şi Rotaru

Dorit de FCSB şi U Craiova, jucătorul a ales. Cu cine a semnat, după ofertele lui Becali şi Rotaru

Superliga

Comentarii

FCSB şi Universitatea Craiova şi-au dorit acelaşi fotbalist, în decurs de câteva luni. După ofertele făcute de Gigi Becali şi Mihai Rotaru, patronii celor două cluburi din Superligă, fotbalistul a ales să semneze, însă, cu altă echipă şi să plece în străinătate din Superligă.

Fotbalistul pe care l-au ofertat Becali şi Rotaru, respectiv FCSB şi Universitatea Craiova, este Andres Dumitrescu (22 de ani), jucătorul pe care Sepsi l-a vândut în Cehia, la Slavia Praga, şi în schimbul căruia a primit un milion de euro pe finalul perioadei de mercato.

Dorit de FCSB şi Universitatea Craiova, Andres Dumitrescu a ajuns, în cele din urmă, la Slavia Praga

Presa din Cehia a dezvăluit zilele trecute interesul FCSB pentru Andres Dumitrescu, despre care a susţinut că a fost aproape să semneze, însă totul a picat din cauza unui comision prea mare cerut pentru perfectarea mutării. Apoi, invitat la Orange Sport, Eugen Neagoe a dezvăluit că şi Craiova a fost interesată de Dumitrescu.

În perioada de mercato din iarnă, la începutul lui 2023, când oltenii îi căutau o dublură lui Nicuşor Bancu - accidentat la vremea respcectivă, Andres Dumitrescu a intrat pe lista Universtităţii Craiova. Mihai Rotaru n-a ajuns, însă, la un acord cu Sepsi pentru transfer, din cauza sumei solicitate de clubul din Sf. Gheorghe.

"Am avut o discuţie, în iarnă, cu Mihai Rotaru, am vrut să-l aduce la Craiova. Cred că a şi vorbit la Sf. Gheorghe. Dacă-mi aduc aminte, şi eu am vorbit cu patronul, cu domnul Dioszegi, dar cred că a fost vorba de o sumă mare. Cred, nu mai ştiu exact. E un jucător bun, sigur", a spus Eugen Neagoe, la Orange Sport.

În cele din urmă, însă, Andres Dumitrescu a semnat cu Slavia Praga, în Cehia, iar Sepsi a încasat un milion de euro în schimbul fundaşului stânga. Acesta a şi fost prezentat oficial, după ce mutarea peste hotare s-a perfectat cu puţin timp înainte de închiderea perioadei de mercato.

Fundaşul stânga, Andres Dumitrescu, a jucat 11 meciuri în toate competiţiile actualului sezon la Sepsi, timp în care a pasat decisiv o dată. La Sepsi din 2020, fotbalistul a bifat 88 de meciuri în total, două goluri şi şase assist-uri în tricoul celor de la Sf. Gheorghe.

  • 650.000 de euro este cota de piaţă a lui Andres Dumitrescu în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: andres dumitrescu fcsbandres dumitrescu universitatea craiovaandres dumitrescu transfer slavia pragaandrescu dumitrescu transfer 

viewscnt
Articole similare