Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dorit de FCSB şi Universitatea Craiova, fotbalistul refuză să se transfere: ”Trebuie să termin liceul!”

Dorit de FCSB şi Universitatea Craiova, fotbalistul refuză să se transfere: ”Trebuie să termin liceul!”

Fotbal

Comentarii

Unul dintre cei mai promiţători fotbalişti români ai momentului, Rareş Pop (17 ani), a declarat că nu are de gând să plece de la UTA Arad până nu va absolvi liceul.

  • În acest moment, Rareş Pop este clasa a 11-a, la Liceul ”Moise Nicoară” din Arad.

Rareş Pop rămâne la UTA Arad

UTA Arad se pregăteşte de partida cu FC Botoşani, programată vineri, 14 aprilie, de la ora 21:00, contând pentru etapa a 4-a a play-out-ului din Superligă.

Arădenii au susţinut o conferinţă de presă înaintea duelului, iar mijlocaşul Rareş Pop a dat asigurări că va mai rămâne la club încă un sezon cel puţin.

”Bijuteria” UTA-ei a declarat că nu are de gând să schimbe echipa prea curând, mai ales că mai are un obiectiv de îndeplinit curând: absolvirea cu brio a liceului! 

Aşadar, fotbalistul va juca la UTA Arad şi-n sezonul 2023/2024, chiar dacă formaţii importante din Superligă, precum FCSB şi Universitatea Craiova au început să se intereseze de el, în urma evoluţiilor excelente din acest sezon.

Nu am primit absolut niciun semnal în legătură cu vreo echipă interesată de mine, momentan sunt jucătorul UTA-ei şi dau totul pentru acest club. În momentul de faţă mă bucur cât pot de mult de acest sport minunat. Nu se pune problema să plec din Arad înainte să termin liceul, sub nicio formă”, a declarat Rareş Pop, înaintea meciului cu FC Botoşani.

Rareş Pop vrea la naţionala de ”tineret”: ”Ar fi o bucurie!”

În acest sezon, Rareş Pop a bifat trei goluri şi trei pase decisive în 23 de partide pentru UTA în toate competiţiile, la doar 17 ani.

De asemenea, ”aripa” a marcat un gol şi pentru naţionala U19 a României, în înfrângerea contra Franţei, scor 2-4, la Turul de Elită, ultimul înaintea Campionatului European. 

  • ”Tricolorii” au ratat calificarea la turneul final.

Dacă va continua seria evoluţiilor convingătoare pentru UTA, nu ar fi exclus ca Rareş Pop să prindă un loc şi în lotul naţionalei U21 a României, care va evolua la turneul final al Campionatului European U21, în vară.

Ar fi o bucurie pentru mine să merg la turneul final, însă în acest moment am o treabă mult mai importantă aici la UTA. Nu am fost sunat, nu m-a contactat nimeni de la naţională, dar e timp după ce ne atingem obiectivul cu UTA”, a completat fotbalistul.

Afla mai multe despre: rareş pop 

viewscnt
Articole similare