Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dorit de PSG, Theo Hernandez "dă cu pixul". Cu cine semnează francezul

Dorit de PSG, Theo Hernandez "dă cu pixul". Cu cine semnează francezul

AC Milan

Comentarii

Theo Hernandez (24 de ani) e o prioritate pentru AC Milan în ceea ce priveşte reînnoirea contractului. Fundaşul francez se află pe lista unor cluburi importante din Premier League, dar şi a lui PSG. Milanul nu vrea să scape, aşa că a demarat deja primele negocieri pentru semnarea unui nou contract.

Dorit de PSG, Theo Hernandez "dă cu pixul". Cu cine semnează francezul

Crescut de Atletico MadridTheo Hernandez a devenit unul dintre cei mai buni fundaşi stânga din lume după ce a ajuns la AC Milan, în Serie A, după ce a primit spaţiu să se desfăşoare şi să-şi pună în valoare calităţile. Prestaţiile foarte bune l-au adus în atenţia mai multor cluburi importante.

Site-ul fichajes.net scrie că AC Milan vrea să-l "lege" pe Theo Hernandez de un nou contract pe San Siro înainte ca vreo ofertă greu de refuzat să sosească pe numele său. Sursa citată scrie că PSG, dar şi echipe importante din Premier League, îl au pe listă pe Theo Hernandez, cel care a câştigat Liga Naţiunilor cu naţionala Franţei.

Şefii de la AC Milan se grăbescă să-l facă pe Theo Hernandez să semneze un nou contract, deşi acesta mai are doi ani şi jumătate din înţelegerea parafată în 2019. Actualul său contract expiră în vara lui 2024. În prezent, fundaşul câştigă 1,5 milioane de euro pe an la AC Milan, dar "Diavolii" vor să-l convingă să semneze pentru o remuneraţie crescută la 3,5 milioane de euro anual.

În acest sezon, Theo Hernandez a jucat 12 meciuri în toate competiţiile la AC Milan, timp în care a marcat o dată şi a livrat trei pase de gol.

  • 50 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Theo Hernandez în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: theo hernandezac milancontractserie a 

viewscnt
Articole similare