Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dorit insistent de Conte la Inter, Arturo Vidal a rupt tăcerea şi a anunţat unde vrea să joace! Chilianul, mesaj ferm pentru şefii Barcelonei

Dorit insistent de Conte la Inter, Arturo Vidal a rupt tăcerea şi a anunţat unde vrea să joace! Chilianul, mesaj ferm pentru şefii Barcelonei

FC Barcelona

Comentarii

Arturo Vidal (33 de ani), fotbalistul Barcelonei, a spus că îşi doreşte să continue la FC Barcelone deoarece este foarte fericit şi se simte foarte bine în oraş, dar şi în echipa blaugrana. Mijlocaşul chilian a rupt tăcerea în ceea ce priveşte viitorul său, după ce s-a spus că negociză cu Inter o eventuală revenire în Itali, pe "Giuseppe Meazza".

Într-un live făcut pe contul său de Instagram, Arturo Vidal a stat de vorbă cu jurnalistul Mario Velasco, care l-a întrebat despre viitorul său. "Gladiatorul" catalan a spus că îşi doreşte să continue pe Camp Nou, unde se simte foarte bine, după ce presa din Spania şi Italia a scris că e aproape de a pleca la Inter, unde e dorit de Antonio Conte.

"Sunt foarte fericit şi confortabil la Barcelona, normal că îmi doresc să continui. Acum sunt mai pregătit ca niciodată. Sunt fericit, avem un grup bun şi am prieteni buni în vestiar!", a declarat Arturo Vidal, care tocmai a împlini 33 de ani, pe 22 mai.

Arturo Vidal şi ceilalţi fotbalişti ai Barcelonei au revenit la antrenamente individuale de două săptămâni şi se pregătesc pentru reluarea LaLiga.

Vidal, dorit cu insistenţă de Conte la Inter!

În urmă cu câteva zile, presa din străinătate a scris că Inter şi Vidal negociază termenii viitorului contract dintre cele două părţi. Mijlocaşul chilian şi antrenorul Antonio Conte ar urma să lucreze din nou împreună, după ce au colaborat excelent la Juventus, în trecut. Conform unor surse din anturajul fotbalistului, citate de La Cuarta, Vidal şi Conte au discutat deja de mai multe ori, iar acum încearcă să bată palma în privinţa remuneraţiei sale.

"Arturo vrea un salariu similar cu cel pe care-l are la FC Barcelona. Discută termenii contractului în acest moment", spune sursa apropiată de Vidal, conform La Cuarta. În acest moment, Arturo Vidal câştigă 175.000 de euro pe săptămâna la FC Barcelona.

Afla mai multe despre: arturo vidalfc barcelona 

viewscnt
Articole similare