Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dorit pe Camp Nou, "Matadorul" Cavani a spus NU! De ce a refuzat mutarea la FC Barcelona, deşi negocierile cu Atletico Madrid picaseră

Dorit pe Camp Nou, "Matadorul" Cavani a spus NU! De ce a refuzat mutarea la FC Barcelona, deşi negocierile cu Atletico Madrid picaseră

FC Barcelona

Comentarii

Edinson Cavani (33 de ani) se află în ultimele şase luni de contract la PSG şi a ratat la mustaţă un tranfer la Atletico Madrid în ianuarie. FC Barcelona a intrat pe fir, după ce a aflat că mutarea la Atletico Madrid a picat, şi a încercat să-l transfere pe "El Matador", care a refuzat.

Cavani a fost unul dintre cei mai căutaţi fotbalişti în perioada de mercato care tocmai s-a încheiat. Atacantul mai are şase luni de contract cu PSG, iar concurenţa cu Icardi şi Mbappe l-a făcut pe acesta să vrea să plece. Atletico Madrid a încercat pentru o bună perioadă de timp să-l transfere pe golgheterul francezilor, dar mutarea s-a împotmolit pe final şi acesta a rămas la PSG.

L'Equipe scrie că, după ce a aflat că negocierile cu Atletico Madrid au picat, FC Barcelona a intrat pe fir pentru a-l aduce pe Camp Nou pe "El Matador". Doar că acesta a refuzat, iar motivul este unul simplu. Cavani a spus "nu" atunci când a auzit de această variantă, iar motivul este acela că atacantul de 32 de ani nu dorea să fie concurent pe post cu prietenul şi colegul său de la naţionala Uruguayului, Luis Suarez, care e accidentat şi va lipsi aproape până la finalul sezonului.

În vară, atunci când Cavani va fi liber să semneze cu oricine, acesta ar putea ajunge la Chelsea sau Manchester United, în Premier League, sau în MLS, la Inter Miami, echipa lui David Beckham. Edinson Cavani este jucătorul cu cele mai multe goluri înscrise în istoria celor de la PSG (198), mai are contract cu campioana Franţei până în vară.

Afla mai multe despre: edinson cavanifc barcelona 

viewscnt
Articole similare