Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dortmund - Atalanta, meci tare în Europa League. Îţi propunem un pronostic de cota 1.80

Dortmund - Atalanta, meci tare în Europa League. Îţi propunem un pronostic de cota 1.80

Ponturi pariuri

Comentarii

Ponturi pariuri Dortmund - Atalanta Europa League 15.02.2018. Unul dintre cele mai tari meciuri ale acestei faze în Europa League le pune faţă în faţă pe Dortmund şi pe Atalanta, două echipe din campionatele puternice ale Europei.

Ponturi pariuri Dortmund - Atalanta Europa League 15.02.2018

Dortmund trece printr-o formă foarte bună, având nu mai puţin de şapte partide la rând fără înfrângere. Ultimele două au consemnat victorii, în care a reuşit să marcheze cinci goluri. Având în vedere că Atalanta nu mai este echipa din sezonul trecut, ne aşteptăm ca germanii să domine partida şi să rezolve în mare parte problema calificării încă din tur, mai ales că în campionat nu au şanse prea mari la titlu, aşa că Europa League este un loc bun să se remarce.

De partea cealaltă, Atalanta se chinuie, oferind meciuri destul de plictisitoare, în care fie marchează o singură dată, fie primeşte un singur gol. A pierdut cu Juventus în Cupa Italiei, apoi a învins pe teren propriu Chievo cu 1-0, iar în ultima etapă a făcut doar un egal în deplasarea de la Crotone. Având în vedere că atacul nu merge foarte bine, toate speranţele italienilor sunt puse în apărare, care trebuie să lucreze excelent pentru a opri Dortmund.

Ponturi pariuri Dortmund - Atalanta Europa League 15.02.2018

Dortmund şi Atalanta s-au mai întâlnit o singură dată în istorie, chiar în vara anului trecut, într-un meci amical. Atunci, italienii au reuşit să se impună, scor 1-0, oferind una dintre surprizele verii în materie de amicale. Acum lucrurile stau total diferit, Dortmund este mult mai în formă, aşa că ne aşteptăm să vedem o victorie clară a gazdelor.

Pronostic: 1 @ 1.80

Afla mai multe despre: dortmundatalantaeuropa leagueponturi pariuripariuri sportive 

viewscnt
Articole similare