Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bayern Munchen - Borussia Dortmund 3-2. Supercampioana Europei, Supercampioana Germaniei. Bayern s-a impus în derby, în direct la Telekom Sport

Bayern Munchen - Borussia Dortmund 3-2. Supercampioana Europei, Supercampioana Germaniei. Bayern s-a impus în derby, în direct la Telekom Sport
Comentarii

Supercupa Germaniei, Dortmund – Bayern Munchen a fost în direct la Telekom Sport. Bayern Munchen s-a impus la final cu 3-2, deşi a condus cu 2-0 şi a fost egalată la zece minute după reluare. Bavarezii devin şi supercampioni în Germania, după ce au cucerit şi Supercupa Europei în faţa Sevillei.

După tripla din sezonul trecut şi Supercupa Europei, Bayern şi-a adjudecat şi Supercupa Germaniei, în faţa Borussiei Dortmund. Bavarezii au pornit excelent, iar după o jumătate de oră, aveau deja un avantaj de două goluri.

Tolisso a deschis scorul. Muller a făcut 2 la 0, din centrarea excelentă trimisă de Alphonso Davies. Brandt a redus din diferenţă înaintea pauzei, cu un şut fără speranţe fără Neuer. Borussia a pus mari probleme şi în al doilea act, iar Haaland a restabilit egalitatea, servit perfect de Delaney.

Cu zece minute înainte de finalul timpului regulamentar, Kimmich a înscris şi cu puţin noroc şi i-a adus lui Bayern cea de-a opta Supercupă a Germaniei din palmares. 


LIVE VIDEO | Borussia Dortmund - Bayern Munchen 2-3 (Brandt 39 , Haaland 55/ Tolisso 18, Muller 32, Piszczek 82 aut)

ECHIPELE DE START 

  • Dortmund: Hitz - Can, Hummels, Akanji - Meunier, Dahoud, Delaney, Passlack - Reus, Brandt - Haaland
  • Bayern: Neuer - Pavard, Sule, Martinez, Hernandez - Kimmich, Tolisso - Coman, Muller, Davies - Lewandowski 

Min 82. GOOOL Bayern!! Bavarezii dau lovitura, dar reuşita este de fapt un autogol al lui Pizsczek

Min 55. GOOL Dortmund! Akanji pasează în adâncime, iar Haaland finalizează elegant, fara sperante pentru Neuer

Min. 39: GOOOOOOL Dortmund! Apărarea bavarezilor a fost surprinsă de o serie de pase rapide ale Borussiei, iar Brandt a înscris din marginea careului. 

Min. 32: GOOOOOOL Bayern! Thomas Muller trimite cu capul în poarta în urma unei centrări de la Davies. 

Min. 24: Ocazie Dortmund! Marco Reus şi-a făcut loc printre fundaşii lui Bayern, în careu, a şutat cu stângul, dar Neuer a prins fără probleme. 

Min. 18: GOOOOOOL Bayern! Bavarezii au înscris după un contraatac letal. Tolisso a şutat din interiorul careului, Hitz a respins mingea pe linia porţii, iar francezul a băgat-o în poartă. 

A început meciul. 


Supercupa Germaniei pune faţă în faţă cele mai importante echipe din Bundesliga. Astăzi, de la ora 21:30, în direct la Telekom Sport 2, Borussia Dortmund şi Bayern Munchen se întâlnesc pentru a-şi disputa un nou trofeu, la patru luni de la ultima întâlnire directă. La finalul lunii mai, cele două au jucat un meci extrem de important pentru titlul de campioană a Germaniei în sezonul trecut. Bayern Munchen s-a impus la limită, scor 1-0, pe terenul Borussiei Dortmund, apoi şi-a continuat marşul către trei trofee extrem de importante: titlul în Bundesliga, Cupa Germaniei şi Liga Campionilor.

Dortmund - Bayern Munchen, Supercupa Germaniei, LIVE VIDEO, astăzi, de la ora 21:30, la Telekom Sport 2

Acum, ambele vin după înfrângeri surprinzătoare în campionat. Borussia Dortmund a avut parte de un start entuziasmant de sezont, s-a impus cu 3-0 în meciul cu Borussia Monchengladbach, însă partida de la Augsburg, de la finalul săptămânii trecute, s-a încheiat cu o înfrângere, scor 0-2, pentru Dortmund.

Dortmund - Bayern Munchen, Supercupa Germaniei, LIVE VIDEO, astăzi, de la ora 21:30, la Telekom Sport 2

Şi mai rău a ieşit Bayern Munchen din meciul cu Hoffenheim. Imediat după cucerirea Supercupei Europei, după victoria din prelungiri cu Sevilla, bavarezii au cedat surprinzător, scor 1-4, în deplasarea de la Hoffenheim.

Nu rataţi Supercupa Germaniei, Dortmund - Bayern, astăzi, de la ora 21:30, în direct la Telekom Sport 2.

Afla mai multe despre: dortmundbayern 

viewscnt
Articole similare