Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dosarele "X" din fotbal! Jucătorul care impresionează în Spania după ce a plecat GRATIS din România. Ce scrie Marca

Dosarele "X" din fotbal! Jucătorul care impresionează în Spania după ce a plecat GRATIS din România. Ce scrie Marca

Superliga

Comentarii

Cunoscutul cotidian spaniol Marca scrie astăzi despre cazul "curios" al fostului dinamovist José Romera Navarro, care a debutat în fotbalul profesionist din Spania abia la 31 de ani şi a devenit jucător de bază în acest sezon la Almeria.

Fundaşul de bandă dreaptă spaniol a jucat la Dinamo între 2016 şi 2018 şi s-a despărţit de gruparea roş-albă la începutul lunii iunie. A ajuns liber de contract la Almeria, în Segunda, iar aici a jucat pentru prima dată în carieră în fotbalul profesionist din Spania.

"De la formarea în Munţii Carpaţi, până la debutul în Spania ca profesionist, la Almeria", e titlul dat de Marca articolului dedicat lui Jose Romera, în care se menţionează că acesta a devenit titular incontestabil şi a devenit cel mai folosit jucător al echipei, cu 1209 minute jucate deja în acest sezon.

Romera jucase în Spania doar la nivel de amatori, până în 2012, când s-a transferat în Cehia, la Dulka Praga, unde a jucat doi ani. A urmat un transfer la Jablonec, după care în 2016 ajungea la Dinamo, într-o perioadă în care antrenor în Ştefan cel Mare era Ioan Andone.

La Dinamo, Romera a strâns 68 de meciuri în cele două sezoane petrecute în Ştefan cel Mare.

Afla mai multe despre: jose romeradinamoalmeriasegunda division 

viewscnt
Articole similare